VEČERAS ZADNJA EPIZODA

Evo kako će završiti 'Larin izbor'

03.07.2013 u 15:06

Bionic
Reading

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija danas će doživjeti svoje finale. Serija 'Larin izbor' rušila je rekorde gledanosti te postala jedan od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije. Konačan rasplet gledatelji će večeras moći vidjeti na malim ekranima

Leon je oteo Leilu i planira je prodati, kao što je to napravio s Karmen. Dinko odlazi u Lucijanov stan, no tamo ne zatječe nikoga. Odlazi Lucijanu kako bi zatražio njegovu pomoć. Lucijan mu pomaže te on i Nikša pronalaze Leona i spašavaju Leilu.

Nekoliko mjeseci kasnije, sve je napokon na svome mjestu. Nikol i Karmen očekuju trenutak kad će postati majke, obitelj Zlatar se vratila u svoju vilu, brodogradilište ponovo posluje, a došao je i dan vjenčanja Dinka i Leile. Na dan vjenčanja, na vratima vile pojavljuje se Tonči. Svi se okupljaju u Krčmi na vjenčanju Dinka i Lejle.

Glavnu junakinju u seriji 'Larin izbor' utjelovila je Doris Pinčić, kojoj je uloga Lare ujedno i prva velika naslovna uloga. Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar.

Odlična priča iz pera Jelene Veljače, odličan glumački cast te ljepote Jadrana, omogućile su da 'Larin izbori zaživi izvan granica Lijepe Naše. Tako su zaplete lijepe junakinje pratili i diljem Europe i Bliskog istoka. Serijom 'Larin izbor' Nova TV je započela novi trend u hrvatskoj TV industriji te uspješno plasirala domaću seriju izvan granica Europe.

Ulogu kapetana Jaše imao je najpoželjniji hrvatski glumac Ivan Herceg, a njegovog zločestog polubrata maestralno je odglumio Filip Juričić