PRIPREME U TIJEKU

Evo kako će izgledati spektakularna pozornica novog izdanja Eurosonga

19.03.2019 u 19:38

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine u Lisabonu pobjedu na Eurosongu odnijela izraelska pjevačica Netta s pjesmom 'Toy', 64. po redu izbor za Pjesmu Eurovizije ove će se godine održati u Tel Avivu gdje će hrvatske boje braniti 18- godišnji Splićanin Roko Blažević

Na službenim profilima na društvenim mrežama, vodstvo Eurosonga objavilo je nekoliko fotografija spektakularne pozornice na kojoj će sreću iskušati 18- godišnji Roko Blažević. Za njezin dizajn zaslužan je Nijemac Florian Wieder a ponajviše se ističe simbolima trokuta, odnosno znaka 'play'.

Prilikom nedavnog druženja sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom, ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu nije želio otkriti hoće li na pozornicu Eurosonga izaći s krilima, kao ni hoće li pjesmu pjevati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Dodao je da podjednako voli hrvatsku i englesku verziju pjesme te da u Izrael kreće 6. svibnja gdje ga idućeg dana očekuje prva proba.

  • +13
Roko Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Roko će u Izraelu izvesti baladu 'The Dream' koja zasad ne stoji najbolje na kladionicama. U razgovoru s novinarima Roko je priznao da prati kladionice i čini mu se da Hrvatska trenutno nema neku dobru poziciju, no kada započnu probe i snimke izađu iz Izraela, vjeruje da se sve može promijeniti.

Roko Blažević - The Dream Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube