UGODNO IZNENAĐENJE

Evo čiji je blagoslov Blake Shelton morao dobiti prije nego je zaprosio Gwen Stefani

04.11.2020 u 17:54

Bionic
Reading

Blake Shelton je nedavno u Tishomingu u Oklahomi kleknuo na jedno koljeno i pitao Gwen Stefani hoće li se udati za njega. Odgovor je bio potvrdan, a brak je dobio i tri vrlo važna blagoslova

Kao što već vjerojatno znate, Blake Shelton nedavno je zaprosio 51-godišnju Gwen Stefani koja je pristala udati se za njega. No, prije nego se to dogodilo 44-godišnji glazbenik morao je tražiti blagoslov od najvažnijih osoba u životu svoje buduće supruge – njenih sinova.

Blake Shelton pitao je 14-godišnjeg Kingstona, 12-godišnjeg Zumu i šestogodišnjeg Apolla smije li se vjenčati s njihovom majkom Gwen Stefani. Srećom, Shelton je odličan s Gweninom djecom pa nije naišao na otpor.

Gwen Stefani navodno je bila iznenađena kad ju je Blake Shelton zaprosio. Par je pričekao nekoliko dana prije nego je službeno potvrdio da se namjerava vjenčati.

Gwen Stefani i Blake Shelton tako su si uspjeli uljepšati inače prilično tmurnu 2020. Oboje su bili prilično sigurni da će zauvijek ostati zajedno, no s obzirom da su prošli burne razvode, odlučili su pričekati s brakom.

Gwen Stefani rastala se s Gavinom Rossdaleom 2015., nakon 20 godina zajedničkog života, a Blake Shelton svoj je brak s pjevačicom Mirandom Lambert priveo kraju samo nekoliko tjedana prije toga. Par je nedugo nakon toga započeo svoju vezu.

'Gwen mi je spasila život. Tko bi drugi tako dobro razumio što prolazim tijekom vrlo javnog razvoda? Ne možete ni zamisliti koliko su nam razvodi bili slični', rekao je Blake Shelton.

Par je dobar dio pandemije proveo zajedno u Oklahomi sa djecom. U lipnju su zajedno snimili pjesmu 'Happy Anywhere'.

Gwen Stefani i Blake Shelton u međuvremenu vratili su se u Los Angeles zbog posla pa su se uselili u svoj novi dom vrijedan 13 milijuna dolara.

  • +3
Gwen Stefani kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia