PREPUN DOJMOVA

Eurosong sve je bliže: Roka Blaževića nakon Madrida čeka nastup u Moskvi

22.04.2019 u 16:40

Bionic
Reading

Roko Blažević, hrvatski predstavnik na Izboru za pjesmu Eurovizije 2019. pridružio se natjecateljima na španjolskoj eurovizijskoj fiesti, koja se proteklih dana održala u Madridu pod nazivom 'PrePartyES2019', a pred njim je i nastup u Moskvi

Madrid je kao domaćin ovog događaja istaknuo povod - pola stoljeća od njihove eurovizijske pobjede, a pokrovitelj događanja bila je španjolska televizija RTVE.

U petak je na Welcome domjenku Roko prvi put susreo većinu natjecatelja s kojima će dijeliti eurovizijsku pozornicu – a obožavatelji su, unatoč kiši, čekali ispred hotela i madridskog centra ''La Riviera'' ne bi li uhvatili trenutak s hrvatskim predstavnikom.

'Bio je ovo moj prvi predeurovizijski party i općenito prvi nastup hrvatskog predstavnika u Madridu, što mi je izuzetna čast! To se ne zaboravlja. A dojmovi? Prepun sam ih, i to u najpozitivnijem smislu!', odmah po povratku je Roko otkrio, ne skrivajući oduševljenje organizacijom ovog događaja. Pred njim je sad nastup u Rusiji.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Jedva čekam nastupiti u Moskvi i upoznati nove predstavnike i nastaviti druženja započeta u Madridu, koji će mi ostati u najljepšem sjećanju, što zahvaljujem organizatoru. Uistinu je dojmljivo koliko su truda i pažnje uložili u organizaciju i s koliko ljubavi pristupaju Eurosongu. Nadam se da će i Hrvatska jednoga dana imati ovakav party na koji dolaze predstavnici iz cijele Europe, a ako ove godine pobijedimo i Eurosong ponovno dovedemo u Zagreb – za tim će biti još više povoda! Usuđujem se, kao što jest slogan ovogodišnje Eurovizije, ali i naše pjesme - sanjati', kaže Roko.

Nakon pred-partyija u Amsterdamu, Rigi, Londonu, eurovizijski natjecatelji predstavili su se i u Madridu, a sljedeća je postaja Moskva već 24. travnja - uoči početka 64. Izbora za pjesmu Eurovizije u Tel Avivu.

  • +6
Roko Blažević na snimanju spota za pjesmu 'The Dream' Izvor: HRT / Autor: Stjepan Dolenec