OD ZIDA DO ZIDA

Emisija o kulturi stanovanja na Novoj TV

30.04.2013 u 11:38

Bionic
Reading

Ljudi su okruženi zidovima na svojim radnim mjestima, u svojim domovima, u teretani, kafićima… Magazin 'Od zida do zida' bavi se kulturom stanovanja i življenja unutar i izvan zidova svoga doma. Novi magazin o kulturi stanovanja ne propustite nedjeljom u 11 sati i 25 minuta na Novoj TV

Urednik i voditelj emisije Oleg Weisz bacio se na uređivanje novog magazina sa željom da pomogne gledateljima koji žele svoj prostor učiniti ljepšim i ugodnijim za život te im pomoću konkretnih primjera uređenja dati ideju i potaknuti ih da se sami odvaže na uljepšavanje doma.

'Od zida do zida' dotaknut će i aktualne teme poput legalizacije, tržišta nekretnina i poticajne stanogradnje. U svojim temama ekipa emisije će upoznavati gledatelje sa stilovima uređenja, a predstavljat će znamenite građevine u arhitektonskom smislu.

Nedjeljom na Novoj TV gledatelji će uživati i u pričama iz domova poznatih i slavnih, ali i onih javnosti nepoznatih koji su od svojih domova napravili dizajnerska remek-djela.

Za kamere 'Od zida do zida' arhitekti i dizajneri davat će korisne savjete poput onog kako odabrati protuprovalna vrata, što je to pasivna kuća i kako napraviti dobru izolaciju. Gledatelji će saznati sve o vrstama grijanja i rasvjete te kako i kojim biljem urediti balkon ili terasu.

Emisija donosi i priloge o tome što je potrebno za gradnju bazena i što u prostoru mogu napraviti stolari, keramičari, kao i temu o tome što je to feng shui uređenje. Uz magazin 'Od zida do zida' gledatelji će zavoljeti svoj dom i dobiti inspiraciju koja im je možda nedostajala.

Za sve one koji propuste nedjeljnu epizodu ona će se reprizirati subotom na Doma TV-u