FARMA U BLATU

Ella prva gazdarica, a Maja Morales zavodila Curavića

25.03.2010 u 14:28

Bionic
Reading

14 natjecatelja ušlo je u nedjelju navečer na farmu, kada je i službeno započela treća sezona 'najblatnjavijeg showa u Hrvatskoj' koji u svom novom izdanju ima više pravila, ali i ekipu u čijim se redovima kriju pravi spletkaroši i mutikaše

U puna dva i pol sata uvodne emisije elegantne voditeljice Mija Kovačić i Nikolina Pišekuz nezamjenjivi šarm Dravora Dretara Dreleta, uvele su gledatelje u treću sezonu reality showa Farma. Čeka nas 13 tjedana na farmi koja bi trebala biti samoodrživa i 14 natjecatelja od kojih su neki vjerojatno prvi puta u životu kročili u blato, ne znajući što ih zapravo sve očekuje.

Prvi gosti emisije, predstavljeni kao 'proroci', bili su pobjednici prve dvije sezone, Rafael Dropulić Rafo i Mario Mlinarić Mlinka, koji su za svih 14 kandidata dali svoju prognozu tko će koliko dugo izdržati u uvjetima na koje baš i nisu navikli. Dok je Mlinka ocjenjivao žene, Rafo je prognozirao plasman farmera, te su pred kraj emisije i proglasili potencijalne finaliste, među kojima bi se trebale naći Marinela Jantoš Ella i Maja Morales, dok od muških kandidata, smatraju, najviše šanse imaju Josip Ivančić i Ivo Amulić, ali i Kike Curavić kojeg je Maja Morales pred očima i ušima Nikoline Pišek počela zavoditi još u studiju pred kamerama, da bi se vrhunac dogodio u samom autu, kada ga je pitala hoće li spavati s njom. To ipak nije išlo u izravnom prijenosu, ali se već vrti kao udarna vijest na službenim stranicama Farme.

Nakon prenemaganja Mije i Nikoline u prilogu u kojem je prezentirano svih 14 pravila, napokon su došli na red i kandidati koji su dvoje po dvoje ulazili u studio, gdje su ih sarkastična Nikolina i odsutna Mija propitkivale blic pitanjima, predstavljajući ih na pomalo čudan način.


Prvi su došetali Elio Pisak, koji je predstavljen kao pjevač kojeg se rijetko vidi i čuje, ali i kao gljivar, te bivša go go plesačica Žana Štrbac. Potom je ušetala Maja Morales, predstavljena kao ona koja je vodila ljubav na Trgu Bana Josipa Jelačića u Zagrebu usred bijela dana, i Kike Curavić, svjetski prvak u ronjenju na dah pod ledom. Pišekica je neskriveno pogledom strijeljala Maju. Bivša feminemka Nicole Bulat ušetala je s Danielom Popovićem koji se pohvalio svojim iskustvom u slovenskom izdanju Farme dajući do znanja da zna što ga očekuje. Branka Marić Mutti predstavljena je kao ona koja je dobra s Oliverom Dragojevićem i još nekim drugim domaćim glazbenicima, a koja je došetala pod ruku s misterom turizma Antonijom Marušićem. Manekenki Jeleni Bosančić je Nikolina već nagovijestila da se na farmi sigurno krije lovac na Jelene. Uz nju se predstavio prilično izgubljeni pjevač narodnjaka Josip Ivančić. Nekadašnja dance zvijezda Marinela Jantoš Ella predstavljena je i kao maserka, a Ivo Amulić kao bivši pjevač grupe Tutti Frutti Benda koja se ponovno vraća na scenu. Kao zadnji par su došli starleta Sabina Ćedić, koja se proslavila 'Golim vijestima' i koja se odmah obrecnula na Nikolinino pitanje što još nije pokazala, i sin Akija Rahimovskog, Kristijan, koji pak nije htio komentirati što je tata rekao na njegovo sudjelovanje u Farmi. Pravi hrvatski trash reality show.

Nakon polaska konvoja, u studiju je gostovala finalistica prošle sezone i finalistica bosanskohercegovačke verzije Farme 'Big Mama House' Ivana Paris koja je prokomentirala život na farmi i kojoj su priredili iznenađenje spojivši je videolinkom s njezinim dragim Dino Bubičićem koji se trenutno nalazi u Seulu na natjecanju za Mistera svijeta. Dolaskom konvoja s farmerima na farmu u Kloštar Ivanić te prvim koracima u štiklama po blatu, postalo je jasno da je ovogodišnja ekipa doista nešto posebno te će skandali, tračevi i incidenti frcati na sve strane. Zahvaljujući 'čudnoj' igri Oslobodi pijetla, Ella je postala prva gazdarica, a ostatak društva je uz pozdrave Dreleta i stalnog gazde i domaćina Jože započeo svoj boravak na farmi u trećoj sezoni.