RADI PUNOM PAROM

Edo Maajka ima novi bend s kojim sprema koncert u Tvornici

06.03.2017 u 19:30

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora Edo Maajka predstavlja svoj novi bend i videospot pod nazivom 'Ne mogu disat'. Time najavljuje prvi koncert s novim sastavom koji će održati 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture

Od Edinog posljednjeg singla 'Ojojoj' prošlo je skoro godinu dana i mnogi su s uzbuđenjem čekali novi materijal popularnog Glavatara.

Za nove pjesme i novi album okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji je recentni projekt Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich faca je među glazbenicima svjetskog kalibra, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom i Billyjem Coxom te nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Za spot je zaslužna Pulsar produkcija, redatelj je Dario Lonjak, scenarist i producent Velimir Grgić, direktor fotografije Vedran Rapo te montažer Valent Balun.

Pjesmom 'Ne mogu disat' Edo najavljuje prvi koncert s novim sastavom i to 18. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

'Mogu samo reći da mi je baš drago što sam uspio okupiti ovakvu ekipu i jedva čekam ljudima odsvirati nove pjesme, ali i stare u novom ruhu. Jedva čekam stati na binu s ovim momcima. Sve ovo vidim kao neki svoj novi početak, a svirat ćemo čak pet novih pjesama s albuma koji ću završiti tijekom godine. Ovo mi je prva svirka s novim bendom i svi ste pozvani - vidimo se!', poručio je Edo Maajka.