VJENČANJE NA HAVAJIMA

Dwayne 'The Rock' Johnson nakon 12 godina veze stao pred oltar

19.08.2019 u 16:12

Bionic
Reading

S dugogodišnjom partnericom Lauren Hashian, zvijezda akcijskih filmova Dwayne 'The Rock' Johnson uplovio je u bračnu luku nakon 12 godina veze

Vijest o vjenčanju s dugogodišnjom partnericom, 47- godišnja holivudska zvijezda podijelila je na svom Instagramu objavivši seriju fotografija sebe i mladenke poziravši na Havajima.

Holivudski par, koji zajedno odgaja trogodišnju kćer Jasmine i jednogodišnju Tianu, u ljubavnoj vezi su od 2007. godine, a svečanu ceremoniju vjenčanja planirali su organizirati u proljeće prošle godine, no zbog Laurenine trudnoće svadbu su odgodili.

Jedna od mnogobrojnih fotografija objavljenih na glumčevu Instagramu prikazuje par na obali Havaja gdje je Dwayne s roditeljima proveo jedan dio svoga djetinjstva.

Umjesto tipičnog smokinga, zvijezda filmske franšize 'Brzi i žestoki', sudbonosno 'da' izrekla je u ležernom izdanju u znaku svjetlo plave košulje i kremastih hlača s dodatkom cvjetnog vijenca oko vrata, dok je njegova dugogodišnja odabranica zablistala u bijeloj, čipkastoj vjenčanici koja je naglašavala figuru.

  • +4
Dwayne 'the Rock' Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako se saznaje, odabranu vjenčanicu potpisuje izraelski brend Mira Zwillinger kojeg su osnovale majka i kćer, Miea i Lihi Zwillinger iz Tel Aviva.  

Prošle godine glumca Dwaynea Johnsona ugledni magazin Forbes proglasio je najplaćenijim glumcem s godišnjom zaradom od 124 milijuna dolara.