VJEčITI NEŽENJA

Dugo ga nismo vidjeli: Evo što danas radi ljubimac žena Vito Padovan

28.11.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Proslavljenog hrvatskog vaterpolista rijetko viđamo u javnosti. Vječiti mladić još uvijek sa statusom neženje, 'vodeni Apolon', kako su ga nazivali, nije prisutan ni na društvenim mrežama, pa kad se Vito Padovan pojavi na nekom javnom događaju, privlači poglede mnogih, naročito žena. Tako je bilo i u ponedjeljak navečer, kad je stigao na otvaranje novog kreativnog ateljea njegove prijateljice s Korčule

U Tkalčićevoj ulici u ponedjeljak navečer dizajnerica Iva Karačić i fotografkinja koja godinama izrađuje unikatne torbe Kristina Fazinić otvorile su svoj atelje, na čije su otvorenje stigle brojne poznate osobe poput Antonije Stupar Jurkin, Dijane Roko, Anje Alavanje Romac, Ive Šulentić, Csille Barath Bastaić i ambasadorice torbi Kristine Fazinić, a došao je i njezin prijatelj Vito Padovan.

'Kristina i ja smo sumještani s Korčule i sugrađani u Zagrebu. Znamo se dugo pa sam je došao podržati. Ona odavno radi sjajne stvari, a sad je s prijateljicom otvorila lijep atelje. Nadam se da će i za nas muškarce uskoro biti nešto', kroz smijeh je rekao za tportal naš proslavljeni vaterpolist.

Prije dvije godine je zaigrao za KPK, iz čijih je redova daleke 1982. debitirao već kao 13-godišnjak protiv Partizana u Beogradu.

'To je bio moj završetak karijere jer sam planirao završiti je upravo tamo gdje sam i počeo. Dolazim sebi, polako se prebacujem iz sporta u svakodnevicu. Živim na relaciji Korčula - Zagreb. Šest mjeseci sam ondje, a šest u Zagrebu, čemu sam i težio dok sam igrao vaterpolo - da to jednog dana mogu ostvariti. Malo koji vaterpolist igra do 45. godine iako sam možda mogao još koju godinu odigrati', kaže jedan od naših najzgodnijih sportaša svih vremena.

I dalje izgleda atraktivno, kao da ne stari, a svoj mladenački izgled zahvaljuje genima, ali i disciplini. 'Svega je tu pomalo. Apetit je ostao od prije, ne smijem vam ni reći što smo sve znali pojesti. (smijeh) No i dalje su tu treninzi, naravno u manjem intenzitetu, ali disciplina je prisutna pa bilo to kroz šetnju, vožnju biciklom ili plivanje', otkrio je.

  • +10
Iva Karačić i Bags by Kristina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Vito Padovan krajem osamdesetih i početkom devedesetih oduševljavao je dobrim rezultatima, a 47-godišnjak je tijekom karijere izgradio i cijelu 'armiju' obožavateljica. 

  • +3
Vito Padovan Izvor: Promo fotografije / Autor: Beauty Queen 2013