ZVIJEZDE PJEVAJU

'Dosta je posla, već smo pomalo umorni…'

30.04.2014 u 17:13

  • +4

Zvijezde pjevaju 2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Troje finalista sedme sezone HRT-ova showa Zvijezde pjevaju u posljednjim su pripremama za subotnji nastup nakon kojega će jedan par ponijeti titulu pobjednika sezone. Ivica Pucar, Tina Katanić i Petra Dugandžić sa svojim mentorima vježbaju više nego ikad, svjesni kako će o pobjedniku odlučivati niz faktora

U posljednjoj emisiji parovi će ponovno otpjevati po dvije najuspjelije interpretacije, jednu laganijeg i jednu brzog ritma. Žiri i gledatelji tada će presuditi koja su dva para bila najbolja. Nakon što jedan par napusti natjecanje, dva će superfinalista još jednom izvedbom pokušati izboriti pobjedu.

Petra Dugandžič i Ervin Baučić publiku i žiri pokušat će osvojiti mjuziklom i swingom. 'Zadnje su pripreme prilično užurbane jer imamo dvije pjesme plus još jednu ako uđemo u super finale, dakle dosta je posla, već smo i pomalo umorni, ali držimo se i vježbamo. Svejedno mi je tko će pobijediti, bit ću sretna tko god da pobijedi. Svi smo se već zbližili i sjajna smo ekipa. Show će mi sigurno nedostajati i kada sve završi, još ću dugo sređivati dojmove', rekla je Petra.


Ivica Pucar otkrio nam je kako se on i Maja Vučić za zadnju dionicu spremaju punom parom. 'Odlučili smo se za soul i baladu, ima dosta posla na pripremama, a čeka nas i jedna zajednička proba. Očekivanja? To što smo ušli u finale već je iznad svih očekivanja. Dojmovi su sjajni, kako je show odmicao, tako je bilo sve lakše i zabavnije. Emisija će mi sigurno nedostajati nakon ove subote', rekao je Ivica.

Tina Katanić i Marko Tolja pjevaju pop i swing. 'Imamo dosta posla u ovim posljednjim pripremama, no sve ide lagano i ležerno. Družimo se s ostalim finalistima i atmosfera je sjajna. Mislim da smo već sada svi mi pobjednici u našim srcima. Velik je uspjeh doći do finala. Zahvaljujem se svima koji su glasali, znam da mnogima u ovim vremenima krize to nije lako, no ipak su to učinili i svima im se zahvaljujem. Sretna sam ako sam uspjela razveseliti i rasplesati naše gledatelje i publiku, to je ono što najviše ispunjava i mene i Marka', rekla je Tina.