novi hit

Domenica je „Baš baš“ zgodna i ima novu pjesmu i spot

01.10.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Nikad zavodljivija Domenica u crvenom jednostavno ostavlja bez daha

Nakon uspješnih hitova „Vidi se iz aviona“, „Ljubavna limunada“, “Kad sam s tobom”, dueta s Kedžom u pjesmi „Mi protiv nas“ s kojom je osvojila i Grand prix ovogodišnjeg Splitskog festivala, autora Ivana Huljića, mlada, talentirana, Domenica Žuvela ima novu pjesmu i spot pod nazivom „Baš baš“.

Za glazbu i tekst pjesme zaslužan je bračni par Huljić pod čijom je palicom i ovoga puta iznjedrio odličan hit koji vrlo lako uđe u uho i savršeno odgovara mladoj Domenici, koja je svojim nježnim glasom i prekrasnom pojavom u potpunosti zaokružila cijelu priču. Za aranžman pjesme, koji ovoga puta samoj pjesmi daje potpuno neki novi prizvuk, neobičan i iznimno privlačan melos, zaslužni su Tonči Huljić i Leo Škaro.

Samozatajna i uvijek nasmijana Domenica, u ovom spotu pokazala je svoju potpuno novu i nekako zreliju stranu, vrlo strastvenu i naravno kao uvijek, onu iznimno ženstvenu. U spotu se pojavljuje u crvenim modnim kombinacijama najtraženije hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, što možda i šalje neku posebnu poruku, jer je poznato da muškarci padaju na žene u crvenom. Poznato je da je crvena boja jako moćna u cilju privlačenja muškaraca, a nitko ne može reći da upravo prekrasna Domenica ne ostvalja bez daha, glasom i stasom. Pjesma govori o ljubavnim dilemama i priznavanju ljubavi, a Domenica se odlično snašla i u ovoj ulozi u režiji Rina Barbira i Milana Latkovića.

Nitko nije imun na ljubav i zato će se mnogi pronaći u ovoj pjesmi jer je tematika svima poznata. Govori o iskrenoj ljubavi jedne osobe prema drugoj, pa kakva god ona bila, makar i neuzvraćena.

Izvor: Promo fotografije