PREPOZNAJETE LI GA?

Domaći glazbenik pokazao svoje drugo, zlatno lice

13.12.2016 u 06:30

Bionic
Reading

Iako smo ga do sada navikli viđali u ozbiljnijem, njemu prepoznatljivom izdanju, Massimo je ovog puta odlučio otići korak dalje i pokazati svoje drukčije lice. Na društvenim mrežama objavio je fotografije na kojima mu je lice obojano zlatnom bojom, nalik onoj kakvu viđamo na licima uličnih pantomimičara

Massimo je zbog uloge u svom posljednjem videospotu postao gotovo neprepoznatljiv. 'Nešto si se pozlatio', 'Izgled kao uvijek, što stariji, to bolji', 'Super izgledate', bili su samo neki od komentara koje su mu ostavili fanovi.

'Nedavno smo objavili pjesmu '1000 ljudi', a paralelno smo Gonzo i ja razmišljali o videospotu. Morate znati da se nikad ne želim ponavljati, pa smo i ovog puta odlučili napraviti nešto drugačije. Do sada smo snimali spotove na Kvarneru, u Istri, Zagorju, Zagrebu, a kako uvijek želimo neki novi pristup, ovog puta većinu smo snimali u studiju u Adamovcu. Moje lice, vjerujem, svi prepoznaju, pa smo se potrudili da ga ovaj put ipak prikažemo malo drugačije', rekao nam je Massimo.

Uoči blagdana s bendom se priprema za doček Nove u Šibeniku, a s Ninom Badrić, Markom Toljom, Željkom Banićem te sestrama Husar Massimo je snimio i božićnu pjesmu 'Sjaji jelka božićna'.