uživanje na suncu

Dok Ivanišević trenira, evo što u Miamiju radi njegova djevojka

29.03.2017 u 19:22

Bionic
Reading

Zbog ATP turnira u Miamiju, na kojem se u trenerskoj ulozi Tomasa Berdycha nalazi i Goran Ivanišević, ondje uživa i radijska voditeljica Nives Čanović. Djevojka bivšeg tenisača na Instagramu se pohvalila kako provodi dane u sunčanom Miamiju

Nakon što se prije dva dana na svom profilu na Instagramu radijska voditeljica Nives Čanović pohvalila putovanjem u Miami, danas je svoje pratitelje počastila još jednom fotografijom. Na veliku žalost mnogih, ovoga je puta objavila samo pogled koji ima na hotelskom bazenu, a ne i sebe.

Nirvana #currentview #miami #bythe pool

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Radijska voditeljica u Miamiju boravi iz privatnih razloga. Onamo je, naime, otputovala na ATP Miami jer nastupa Tomas Berdych kojeg pak trenira njen dečko, bivši tenisač Goran Ivanišević. Upravo su u društvu Berdycha i njegove supruge Ester Novu godinu dočekali u Dohi, a sada se ponovno svi druže u Miamiju.

Jucer suma, danas more.. #nijelose #weekend #allblue #bythesea

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Iako se ni Nives ni Goran Ivanišević još nisu javno izjasnili o svojoj vezi, ona je i više nego očita, a radijska voditeljica postala je dobra prijateljica i s Berdychevom suprugom Ester, kojoj često komentira fotografije na Instagramu.