LIJEPA NASLJEDNICA

Dok Eros Ramazzotti svira po Hrvatskoj, njegova kći u Grčkoj ne može skinuti ruke sa svog dečka

1/13

Aurora Ramazzotti i Goffredo Cerza

I dok je njezin otac sinoć svojim vječnim hitovima rasplesao Opatiju, Aurora Ramazzotti time se ne zamara. Lijepa 22-godišnjakinja, koju je Eros Ramazzotti dobio u braku sa švicarskom manekenkom Michelle Hunziker, ponovno uživa u ljepotama grčkih otoka, a nakon što je u lipnju odmarala na Mikonosu, trenutno se nalazi na otoku Koufonisiji. 

Grčki otok Koufonisia, koji je zbog udaljenosti od Atene, te blizine Mikonosa, Santorinija i Naxosa, jedna od najskrivenijih tajni Kiklada, pokazala se kao savršeni izbor za Auroru Ramazzotti, koja je tamo i ovoga puta stigla u društvu svog dečka Goffreda Cerze, s kojeg nije mogla skinuti ruke. Paparazzo ih je uhvatio na jednoj od tamošnjih plaža na kojima se Aurora sunčala u bikiniju s tanga gaćicama i nije se niti najmanje zamarala time što ih svi gledaju.
 

Aurora Ramazzotti i Goffredo Cerza

Aurora Ramazzotti i Goffredo Cerza

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Prethodna slika Sljedeca slika
Aurora Ramazzotti ne krije koliko je zaljubljena u svog dečka Goffreda Cerzu, a sudeći po njezinim posljednjim paparazzo fotografijama, to želi da cijeli svijet zna. A 22-godišnja Aurora, osim opčinjenosti dečkom, fascinirana je Grčkom i tamošnjim otocima, pa je nakon što je u lipnju bila na Mikonosu, ovoga puta odabrala manje poznat otok Koufonisiju
  • Autor: N. Sa.
  • Objavljeno 16.08.2019 u 12:30