U IZRAVNOM PRIJENOSU

Dodjelu Večernjakovih nagrada HRT i Nova TV iskoristili za javno prepucavanje tko je gledaniji

16.03.2018 u 20:55

Bionic
Reading

Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža za 2017. godinu održala se u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a sve je proteklo u znaku javnog prepucavanja Nove TV i HRT-a tko je gledaniji

Nakon što se ugase reflektori zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, u povijest će otići još jedna dodjela Večernjakove ruže. Osim toaleta koje su nosile poznate dame, večer je obilježio mali 'okršaj' između dviju televizijskih kuća - Nove TV i HRT-a, koji je u izravnom prijenosu i emitirao dodjelu nagrada, a o kojem će se zasigurno još danima pričati.

  • +38
Dodjela Večernjakove ruže 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Dodjela je započela s prvim prezenterima - Sašom Kopljarom i Marijom Miholjek s Nove TV. Upravo je Kopljar prvi 'bacio' komentar na račun gledanosti, rekavši kako su on i Marija dugo razmišljali zašto su baš oni prvi prezenteri, a onda su zaključili da je to sigurno jer su najgledaniji.

Nedugo nakon njih, na pozornicu je stupio dvojac s HRT-a, Marta Šimić Mrzlečki i Đurica Drobac, koji je rekao da to što su treći po gledanosti ne znači da su manje gledani.

Tko je gledaniji doznalo se uskoro, budući da je upravo Dnevnik Nove TV osvojio nagradu za najbolju TV emisiju godine.

Ostale nagrade osvojili su Rock antologija, kao radijska emisija godine, za najbolje glumačko ostvarenje nagradu je osvojio Goran Bogdan za film 'Agape', dok je novo lice godine Ivan Dorijan Molnar. Glazbenikom godine proglašena je Zdenka Kovačiček, a iako se za radijsku osobe godine, među ostalima, nagradi itekako nadala Nives Ivanišević, ona je otišla u ruke iskusnog Mladena Kušeca.

⚘⚘

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Posljednju nagradu, koju su dodijelili prezenteri Ana Begić Tahiri i Zlatko Dalić, onu za TV osobu godine osvojio je, naravno Zoran Šprajc, a u njegovo ime preuzela je Mojmira Pastorčić.