KATE Bosworth se razvodi

Dirljivom porukom objavila da je nakon osam godina braka njihovoj ljubavi došao kraj

05.08.2021 u 18:00

Bionic
Reading

Glumica Kate Bosworth i redatelj Michael Polish odlučili su se razići i krenuti svatko svojim putem. U četvrtak je 38-godišnja glumica na svom Instagram profilu objavila da su se ona i suprug razvode nakon gotovo osam godina braka

Podijelivši crno-bijelu fotografiju para iz nekih očito sretnijih vremena, Bosworth je svoju objavu započela dirljivom porukom.

'Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna - privlačnost. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je to posljednji obrok. Kupite bocu viskija i podijelite ga, nalijte mi vodopad.

Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešete s nekim koga znaš cijeli život, iako si se upoznao prije nekoliko minuta. Tako se bojimo kraja. Da izgubite ono što imate jer ste dobili ono što ste htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Veliko nepoznato. Što ako smo se odlučili ne bojati, nego voljeti. Kad bi taj najosjetljiviji i najranjiviji posljednji treptaj u plamenu postao potpuno druga vrsta peći. Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina. Naša srca su puna, jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno drugome kao što to činimo u ovoj odluci da se razdvojimo', napisala je Bosworth dodajući da su ona i Polish 'odabrali ljubav, svaki put' tijekom posljednjeg desetljeća zajedničkog života.

'Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo isprepleli prste na dan našeg vjenčanja. Oči nam gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja, priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza ne nestaje jednostavno. Ljubav se produbljuje, srce se širi. Znamo da stižu pozivi u 4 ujutro. Pjesme će se razmjenjivati kako bi se priopćilo samo ono što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav poput ove i nastaviti se diviti ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad dođemo do kraja nečega i shvatimo ... tek smo na početku', napisala je glumica na svom Instagram profilu objavivši kraj desetogodišnje ljubavi i skoro osam godina bračnog života.

Privodeći kraju svoju podužu objavu, Bosworth je zaključila: 'Ovo je ljubav. I to ćemo popiti'.

Australska glumica upoznala se i zaljubila se u filmaša 2011, na snimanju drame 'Big Sur' u kojoj je glumica, a koju je on režirao. Iskre su frcale na sve strane i to je bila ljubav na prvi pogled, priznala je kasnije Bosworth.

  • +6
Kate Bosworth Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Vjenčali su se dvije godine kasnije na ranču u Montani. 'Nikad nisam ni izlazila sa svojim budućim mužem. Rekao mi je nakon samo nekoliko tjedana, prije nego što smo uopće bili zajedno, 'oženit ću se s tobom.' Jednostavno je to znao', rekla je glumica u jednom od intervjua.