ZABRINUO OBOŽAVATELJE

Dino Merlin završio u bolnici, poznato i što se dogodilo

12.04.2024 u 13:46

Bionic
Reading

Nakon što je sinoć legendarnom pjevaču Dini Merlinu pozlilo na sarajevskoj Baščaršiji, zbog čega je pozvana i hitna pomoć, danas je reagirao i njegov tim i otkrio kako se osjeća

Mediji u regiji prenijeli su vijest kako je sinoć ispred trgovine 'Magaza', smještenoj na sarajevskoj Baščaršiji, a koja je u vlasništvu Dine Merlina stigla hitna pomoć. Razlog njihovog dolaska bio je upravo popularni pjevač kojem je sinoć pozlilo, a zbog čega je morala intervenirati i hitna.

Pjevaču je pozlilo oko 21 sat, a danas su iz njegovog menadžmenta potvrdili za Večernji list da je s proslavljenim sarajevskim umjetnikom sve u najboljem redu:

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Hvala što brinete, Dino se osjeća dobro. Blago mu je pozlilo, ali sada je sve u redu.' Uz njega je cijelo vrijeme bila i kći Naida, koja mu je inače desna ruka i osobna asistentica.

prvi od četiri

Dino Merlin oduševio publiku: Pogedajte prizore s rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, prošla godina bilo je izuzetno naporna za Dinu Merlina, koji je samo u prosincu održao čak četiri koncerta u dupkom punoj Areni Zagreb. Merlin je i dalje jedan od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora, stoga ne čudi interes javnosti za njegove nastupe.