PETA EMISIJA

Denis i Mirjana otplesali iz 'Plesa sa zvijezdama'

26.11.2011 u 22:44

Bionic
Reading

U petoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' nije nedostajalo uzbuđenja, a svi su kandidati dali najbolje od sebe. Ipak, netko je morao napustiti show, a to su ovoga puta bili Denis i Mirjana

Preostalih pet parova HRT-ova showa 'Ples sa zvijezdama' ove je subote odmjerio snage na nešto drugačiji način – prvi put svi su izveli dva plesa u jednoj emisiji. Svaki par sam je plesao sambu, a nakon toga svi zajedno na podiju okušali su se u bečkom valceru.


Temperamentni ples samba pokazao se vrlo zahtjevan za sve natjecatelje, a iako je Denis Ahmetašević bio optimističan uoči showa, najavivši da se osjeća spremno te će biti užareno na podiju, njegova samba nije pretjerano oduševila žiri.

Denis i njegova partnerica MirjanaŽutić u upečatljivim crvenim kostimima, dali su sve od sebe, no unatoč njihovu šarmu, neke pogreške nisu promaknule oštrom oku žirija.

'Položaj ruku je bio dobar, no morate ukomponirati i druge dijelove tijela. Bili ste 'drveni' Denis, no ipak, bolje je nego inače', kazao je Dinko.

S njegovim se mišljenjem složio Davor koji je kazao da je kretanja na plesnom podiju bilo, ali ne u onoj mjeri u kojoj bi trebalo. 'Kažu da je u sambi dobra plesačica ona kojoj haljina cijelo vrijeme pleše, ako to primijenimo na Denisa, njemu je frizura cijelo vrijeme plesala', našalio se Davor. Žiri je Denisu i Mirjani dao 24 boda.

Lana Banely bila je zanosna u ružičastoj kreaciji, a ona i njezin partner Damir otplesali su svoju verziju plesa koju je Elio nazvao 'ulična samba'.

'Tijelo dobro koristite, imate sposobnost da vrtite na sve strane. Rekao bih da je to ulična samba i da nije bila loša', rekao je Elio. Lana i Damir za prvi su ples dobili 29 bodova.

Martina Tomčić unijela je puno strasti u svoju izvedbu, no Milka Babović je primijetila kako se vidjelo da se muči.

'Jasno se vidjelo da mislite 'Uf, kako će to sad ići dalje'', rekla je Milka. Unatoč pomalo razočaravajućim ocjenama, Martina i Marko su od žirija dobili odličnih 30 bodova.

Jelena Perčin odabrala je neobičnu kreaciju životinjskog uzorka, no unatoč trudu, ocjene žirija nisu bile pretjerano blistave – ukupno 24 boda.

'Najviše me smetao gornji dio koji je bio dosta krut', rekao je Elio Jeleni i Hrvoju.

Mladi Marko Tolja i njegova partnerica Ana ponovno su zadivili žiri!
'Za moj pojam, ovo je bila najbolja samba večeras', rekao je Dinko Bogdanić, a Davor je komentirao da su Marku noge bile previše 'drvene'. Marko i Ana su dobili najviše ocjene, ovoga puta 34. Svi parovi su izveli zajednički bečki valcer, a žiri je bio najzadovoljniji izvedbom Lane Banely i njezina partnera Damira – dobili su ocjenu 9.

'Lana, vi ste sve to izdržali zato što imate kondiciju i dobro pripremljene mišiće', prokomenitarala je Milka Babović, a Elio je primijetio da je očekivao više dizanja i spuštanja kod Marka i Ane. Dinko Bogdanić pohvalio je držanje Martine Tomčić. 'Izgledali ste kao da klizite po podiju. I to je izgledalo odlično. Svidio mi se i poluzatvoreni pogled, kao da sanjarite. Uhvatili ste bit valcera. Jako lijepo ste to otplesali', kazao je Dinko.