ZA SREĆU JE POTREBNO TROJE

Davor Bilman: Plešite, jedite čokoladu i seksajte se!

01.12.2010 u 15:06

Bionic
Reading

Najstroži sudac 'Plesa sa zvijezdama' načas je odbacio krinku ozbiljnosti i pokazao da je i on samo čovjek od krvi i mesa, priznavši da ga je mama upisala na ples, koji uz čokoladu i seks smatra najboljim načinom za izlučivanje hormona sreće

Član žirija 'Plesa sa zvijezdama' Davor Bilman okrutan je u ocjenama i djeluje kao čovjek bez slabosti, ali to je samo prvi dojam. Slab je na slatkiše i na film 'Prljavi ples'.

'Definitivno ima nešto u njemu iako je poprilično proziran, a legendarni Patrick Swayze u njemu pleše puno bolje nego u drugom dijelu. Pjesme iz filma i dan-danas rado poslušam. Da biste ga razumjeli, morate shvaćati i ples, a čak i mnogi plesači to ne razumiju. Patrickova zadnja rečenica, kada upada na završnu proslavu, ocrtava moj životni moto', rekao je Bilman za časopis Stars.

Bilman sa suprugom drži plesnu školu, pa tijekom dana, kad im to vrijeme dozvoli - zaplešu. Naglašava da rado propagira ples i dobre stare plesnjake.

'Ples je jedan od najboljih načina za rješavanje napetosti, stresa, a pritom ste aktivni i socijalno i fizički. Osim čokolade i seksa najbolji je način za izlučivanje hormona sreće. Postoje plesnjaci na kojima se pleše salsa, a ovi klasični su dosta rijetki... Nažalost, najviše se pleše na svadbama', zaključio je Davor Bilman.