BITKA ZA LJUBAV

Darija je Nikolinu onesposobila za daljnje zadatke

20.02.2012 u 16:15

Bionic
Reading

Sve više gledatelja 'čuva' svoje mjesto pred televizorom kako bi pogledali što se novog događa s usamljenim neženjama i njihovim damama, točnije njih preko 800 tisuća svih dobnih skupina diljem Lijepe Naše

Emisija emitirana u nedjelju 19. veljače bila je na RTL televiziji najgledaniji format cijeloga dana i postigla je najveću gledanost u trećoj sezoni od 20,4 posto u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina.

Sljedeći tjedan tako ćemo gledati kako je novi dan započeo mamurnim jutrom na Ivanovoj farmi, pogotovo Ivani i Silviji.

Ivan je djevojke prepustio na brigu svojoj braći Saši i Josipu, koji će s njima provesti dan na farmi koza. Saši se svidjela Ivana, zato što je došla na grbavi teren u visokim potpeticama!

Ni Mate nije štedio djevojke na svojoj farmi. Uz pjesmu i smijeh one su se zaputile u maslinike kako bi naučile nešto o uzgoju maslina. Mate je zaposlio Kseniju, Davorku i Šteficu – trebale su prodavati maslinovo ulje, prošek i vino na cesti.

Nakon razgledavanja Stjepanove farme, djevojke su dobile zadatak cijepati drva. S obzirom na to da je Darija prava gradska djevojka, ovaj posao joj baš i nije pošao za rukom pa je komad drva pao Nikolini na nogu i onesposobio je za daljnje zadatke.

Kraj dana obilježen je Ivinim i Darijinim sukobom u paintballu – gradska protiv seoske cure. Iako je Tomislav smatrao kako djevojke neće moći izvršiti zadatak zbog svojih pretjerano dugačkih noktiju, Branislava, Martina i Barbara dokazale su sasvim suprotno. Čak im ni rukavice koje im je Tomislav poklonio nisu bile potrebne. Na Stipinoj farmi Božica i Anita su zasukale rukave kako bi izmuzle mlijeko od kojeg su napravile domaći sir škripavac. Kao nagradu za dobro obavljen posao, Stipe ih je odveo na izlet u utočište mrkog medvjeda.

Život sa životinjama na farmi i rad na polju daleko od gradske vreve i briga nekima će se činiti privlačnim, no naše djevojke sve više uviđaju da je takav život često vrlo težak.