moj život, moj muž

Danijela Dvornik objavila fotku iz mladosti: Divna uspomena na ljubav života

04.10.2017 u 10:06

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme često se prisjeća prošlih vremena te objavljuje fotografije iz mladosti. S pokojnim suprugom, neprežaljenim kraljem funka Dinom ima bezbroj divnih uspomena na njihovu ljubav i mlade dane. Svoje pratitelje na društvenoj mreži Danijela Dvornik ponovo je raznježila takvom fotografijom, snimljenom u legendarnom zagrebačkom klubu u koji su često znali dolaziti

'Uvik mi je nekako drago kad dobijem neku staru fotku, pa se i sama iznenadim...', napisala je Danijela uz hashtagove 'prošlost', 'moj život', 'moj muž', 'nedostaje mi'. Danijela Dvornik svako malo oduševi javnost nekom od objava na društvenim mrežama.

'To smo bili u Saloonu, a mislim da je kraj devedesetih i da je bio kraj ljeta', rekla je za tportal. Na fotografiji ima slamnati šeširić ispod kojeg se nazire crvena kosa. Danijela je, kaže, tijekom života isprobala sve boje i nijanse na kosi.

'Zadnjih 15 godina sam plavuša, a prije toga nema boje koju nisam probala. S plavom se dobro osjećam i ne znam bih li se uopće mogla zamisliti s nekom drugom. Dođe mi ipak nekad da se ofarbam u novu boju, nikad se ne zna', kaže Danijela. Trenutno boravi na Sutivanu te uživa u miru i prirodi i sprema se na ulogu bake jer njezina kćerka Ella treba roditi početkom prosinca. 

  • +6
Danijela Dvornik Izvor: Facebook / Autor: Facebook
  • +12
Dino Dvornik Izvor: Screenshot / Autor: YouTube