PRESLADAK PRIZOR

Dame u crvenom: Antonija Mišura Sandrić modno se uskladila s preslatkom kćerkicom

22.09.2021 u 21:31

Bionic
Reading

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić koja je u kolovozu objavila kako će se njezinoj zasad tročlanoj obitelji pridružiti još jedan član, svojim je brojnim obožavateljima na Instagramu pokazala simpatičan prizor iz svoje svakodnevice

Plavokosa Šibenčanka koju mnogi smatraju jednom od naših najljepših sportašica uvijek je u središtu pozornosti zahvaljujući visini od 180 centimetara i razoružavajućem osmijehu, a i na društvenim mrežama ima rastuću vojsku obožavatelja.

Zgodna Dalmatinka pokazala je kako izgleda kad se mama i kćer modno usklade, a dvije su se dame odlučile za iste crvene trenirke u kojima su veselo pozirale na ljuljačkama.

Antonija ne krije koliko ju je majčinstvo ispunilo pa svaki slobodan trenutak provodi u društvu preslatke Tare koja će uskoro postati starija seka.

Naime, Antonija i njezin suprug Marko objavili su u kolovozu sretnu vijest o dolasku prinove u obitelj na društvenim mrežama, a da se o dječaku otkrili razbivši pinjatu u kojoj su bili plavi konfeti.

  • +2
Antonija Mišura Sandrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tridesettrogodišnja Šibenčanka tad je otkrila je i da je trudna 17 tjedana, a njezina je objava vrlo brzo zaradila brojne lajkove i čestitke.

Inače, košarkašica i njezin suprug Marko Sandrić nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka.

Antonija je tad važan datum čestitala svom suprugu na Instagramu dirljivom porukom: 'Ja biram tebe. I birat ću tebe uvijek iznova, bez pauze, bez sumnje, sa svakim otkucajem srca. Nastavit ću uvijek birati tebe'.

Par se vjenčao nakon 10 godina veze u šibenskoj katedrali sv. Jakova u kolovozu 2015. godine, a nakon ceremonije mladenci su pustili golubice u nebo kao simbol mira, zajedništva i ljubavi. Slavlje se zatim nastavio u Atriumu na Lozovcu.