BOLNA TRANSFORMACIJA

Da bi postao Beyonce, Petreković počupao sve dlake

13.10.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Druga epizoda emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' mnoge je prikovala uz male ekrane, posebno kada su u ulozi slavne pjevačice Beyonce vidjeli svestranog Marija Petrekovića, a on ih je svojim nastupom nasmijao do suza

Zahvaljujući velikom trudu koji je uložio u ovaj zahtjevan nastup, zbog kojega je svakodnevno vježbao koreografiju i po tri sata, Mario Petreković osvojio je najviše glasova svojih kolega, a pri samom se vrhu našao i po glasovima žirija. Oni su pak najvišim ocjenama nagradili Giuliana koji je utjelovio Amy Winehouse, a za svoju transformaciju se između ostalog morao detaljno depilirati, baš kao i Petreković.

Jasna Palić Picukarić transformirala se u Jessicu Rabbit, a svojim je nastupom briljirala, po mišljenju žirija. Visoko se plasirao i Ronald Braus u ulozi Robbieja Williamsa. Baby Dooks transformirao se u Marinu Perazić, Minea je imitirala Nancy Sinatru, a zadnje dvije pozicije po broju glasova zauzele su Andrea Andrassy, imitirajući Olivera Dragojevića, te Vanda Winter kao Zdravko Čolić.