NE BIRAJU ORUŽJE

Cure se otimale za farmera Stjepana

05.03.2012 u 14:15

Bionic
Reading

Farmeri moraju izabrati koja od tri kandidatkinje ih je najmanje očarala

Više od 650.000 gledatelja pratilo je sedmu epizodu i ljubavnu avanturu petorice farmera.

Iduće nedjelje, 11. ožujka, gledatelji će saznati koje četiri djevojke napuštaju farme. Česte borbe pijetlova na farmi nisu neobične, no na farmi u Gredi su se i kokice posvađale. Iako je Stjepan svoju odluku odavno donio, u novoj epizodi djevojke su si ponovno dale oduška - svađanje i 'otimanje' za Stjepana potvrdilo je njegov nadimak 'otrov za žene'.

Iako je Ivan prilikom ulaska u šou mislio kako će sve tri djevojke pripasti njemu, složna braća Perković dogovorila su se koja djevojka će im najmanje nedostajati na farmi i poći kući iako je odluka bila teška. Dok najmlađi kandidat dijeli svoje djevojke s braćom, najstariji, Mate, svoje drži kao kap vode na dlanu. Upravo na ovoj farmi se dogodilo najveće iznenađenje – iako su sve tri cure prekrasne, jedna je ipak morala otići. Zavodnik Tomislav iz Jamarica ispao je pravi kavalir. Koja djevojka je odlučila sama otići, a koja je otišla na romantičnu večeru i promijenila mišljenje o domaćinu?



Stipe
je jedini farmer koji je bio oslobođen ovog zadatka. Dan je bezbrižno proveo na Plitvicama s Božicom i Anitom. Nakon što su prve djevojke otišle, farmeri su krenuli na spojeve. Tko je pravi romantičar, a tko gleda druge za vrijeme večere, saznajte u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' ove nedjelje, 11. ožujka, u 21.30 sati.