Metal veterani

Bullet For My Valentine u Tvornici kulture

22.07.2021 u 13:31

Bionic
Reading

Metal veterani Bullet For My Valentine najavljuju svoj sedmi studijski album za nadolazeći listopad, na čijoj velikoj svjetskoj turneji će posjetiti i Zagreb. U Tvornicu kulture stižu u subotu 12. veljače 2022. godine

Bullet For My Valentine na sceni su već 23 godine, u procesu su prodali preko 3 milijuna albuma, uključujući i 3 zlatna izdanja, a smatra ih se pionirima modernog britanskog metal core zvuka, koji su na neki način i definirali svojim klasičnim albumom “The Poison”. Štoviše, jedina su otočka grupa koja je tri puta osvojila priznanje “Best British Band” na dodjeli nagrada magazine Kerrang!

Izvor: Društvene mreže

Novi studijski album, nazvan po samom bendu, najavljen je za 22. listopada ove godine, za Spinefarm etiketu, i sudeći prema prvim najavama riječ je o vjerojatno najsnažnijem i najžešćem izdanju u njihovom katalogu. Najavljuje ga odličan singl “Knives” objavljen prije mjesec dana.

Koncert u Tvornici kulture 12. veljače bit će njihov prvi u Zagrebu nakon tri godine.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju kreću u utorak 27. srpnja po early bird cijeni od 180 kn. Ona traje do 31. kolovoza, a od 01. rujna iznosit će 200 kn. Ostane li ih, na dan koncerta, ulaznice će koštati 230 kn. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci, te sva prodajna mjesta sustava Eventim i Entrio.