electro rock’n’roll dvojac

Buč Kesidi najavili goste na svom najvećem koncertu: Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma stižu na stadion Tašmajdan 16. rujna

23.08.2023 u 12:50

Bionic
Reading

Ljevoruki electro rock’n’roll dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u regiji da je iskorak prema osvajanju stadiona najbolji pokazatelj njihovog nezaustavljivog rasta

Nakon rasprodanog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. rujna dolazi još veći pothvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma.

Buč Kesidi - Nedelja ujutru Izvor: Društvene mreže

Za njihov najveći koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktualne turneje 'Skupi snagu' fan pit je rasprodan za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda, te time prešli i broj prodanih ulaznica na Šalati.

Grupa izuzetno cijeni rad svojih kolega s kojima dijele regionalnu scenu, pa će na Tašu ugostiti Bojanu Vunturišević, Džipsiija, dok iz Hrvatske stiže Pocket Palma.

Bojana Vunturišević - Ljubav Izvor: Društvene mreže

Poslije izuzetnih koncerata na kojima je promovirala novi album, jedna od najtalentiranijih akterica regionalne glazbene scene Bojana Vunturišević s publikom će na Tašu podijeliti vatromet energije i emocija koju nose njezini nastupi i pjesme s albuma 'Daljine' i 'Ljubav'.

DZIPSII - Java Izvor: Društvene mreže

Jedan od najzapaženijih izvođača na ovogodišnjem srpskom Izboru za pjesmu Eurovizije svakako je bio Dzipsii, koji je tijekom ljeta nastupao na velikim festivalima u regiji, a 16. rujna na Tašu će prvi put uživo nastupiti pred beogradskom publikom. Svojom autentičnom pojavom i glazbom pokreće ljude, što će i pokazati izvođenjem pjesama s hvaljenog albuma 'Greh'.

Pocket Palma - ne mogu biti kao oni Izvor: Društvene mreže

Synth-pop-trio iz Hrvatske Pocket Palma već godinama uspješno stvara prepoznatljiv glazbeni izraz koji najbolje iskazuju na autorskim albumima koji su ih postavili u sam vrh regionalne scene. Do sada su svoje pjesme predstavljali brojnoj klupskoj i festivalskoj publici, a upravo prije objave novog studijskog albuma, stižu i na Taš.

Buč Kesidi - Trebaš mi Izvor: Društvene mreže

Nakon sjajnog nastupa na platou kod Pobednika prošlog kolovoza i dosadašnje, izuzetno uspješne turneje 'Skupi snagu', veliki stadionski koncert na Tašmajdanu bez sumnje će biti kruna dosadašnjeg rada Buč Kesidija. Osim hitova s prva dva studijska albuma publika u Beogradu po prvi put će uživo moći čuti novu glazbu benda, tri singla koja su objavili proteklih mjeseci. 'Curimo po asfaltu' predstavljen je početkom prosinca, 'Skupi snagu' krajem veljače, a 'Trebaš mi' tijekom svibnja i već su postali koncertni favoriti.

Za beogradski koncert ostao je mali broj ulaznica za parter i tribine, a kupiti se mogu kupiti preko online platforme Efinity.