Ekskluzivna prva prodaja

Brkovi objavili reizdanje dvostruke ploče - Najveći hitovi 2009. - 2019.

19.04.2024 u 11:58

Bionic
Reading

Ekskluzivna prva prodaja u Dirty Old Shopu u subotu 20. travnja

Zagrebačka punk petorka Brkovi objavila je reizdanje sada već kultne dvostruke ploče s najvećim hitovima 2009. - 2019.

Ekskluzivna prva prodaja zakazana je za subotu, 20. travnja, u sklopu Record Store Daya u zagrebačkom Dirty Old Shopu, gdje će Shamso potpisivati ploče od 12:00 sati.

Izvor: Društvene mreže

Nakon što su Brkovi po prvi puta objavili svoje pjesme na vinilu 2021.  godine u izdanju LAA-a, prva tiraža duple ploče s 20 najvećih hitova benda rasprodana je u rekordnom roku.

Nova tiraža dostupna je prvo ekskluzivno ove subote u Dirty Old Shopu, a bit će ovo i prilika za druženje s Brkovima i dobiti autogram. Od ponedjeljka, 22. travnja, kreće regularna prodaja po cijeni od 29 eura, a ploča će biti dostupna u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu, Dancing Bearu, u Rijeci u Dallas Shopu, kao i u svim boljim prodavaonicama ploča, te online na web shopovima Dirty Old  Shopa i Rockmarka.

Brkovi će tijekom cijele 2024. obilježavati 20 godina benda s koncertima po cijeloj regiji i izvan nje. U Smederevskoj palanci su 1., a u Beogradu 11. svibnja. U lipnju će protutnjati kroz Otok, Đakovo, Daruvar, Bosansku Krupu i Županju, dok za srpanj imaju dogovoren nastup u Vršcu. Banjalučki Kastel ugostit će ih 16. kolovoza, a jedan od centralnih koncerata dogodit će se 7. rujna kada bend nastupa na zagrebačkom stadionu Šalata.