6. kolovoza

Brkovi nastupaju u gospićkom atriju KIC-a

30.07.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Zagrebačka punk rock petorka Brkovi nastupit će u gospićkom atriju KIC-a u petak 6. kolovoza

Ovo ljeto bilo je izuzetno radno za Brkove. Osim što su proteklih mjesec dana odsvirali sedam koncerata bend je ovih dana dobio prvo craft pivo, a prije dva tjedna i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje. U petak će bend nastupiti u atriju Kulturno informativnog centra Gospić na koncertu čiji ulaz je limitiran na ukupno 300 posjetitelja.

Izvor: Društvene mreže

U Gospić bend donosi sve svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane više od 57 milijuna puta.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn. dok će na dan koncerta cijena iznositi 70 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.