POP PJEVAČICA

Britney Spears: 'Znam da ne izgledam savršeno ali radim na sebi'

18.06.2019 u 15:44

Bionic
Reading

Otkako je izašla iz psihijatrijske ustanove pop pjevačica Britney Spears potpuno se posvetila sebi i intenzivno počela raditi na svom fizičkom stanju. Izgubila je nekoliko kilograma i ne krije sreću zbog toga

'Puno sam radila i trudila se da izgubim nakupljene kilograme. Izgubila sam 1,5 kg i to je za mene kao da sam izgubila 3 kg. Puno je to', započela je bivša teen pjevačka ikona, a potom u objavi uz video na kojem je pokazala svoju trening rutinu opisala točno koje vježbe prakticira.

'Svi koji me znaju, znaju da ne volim vježbati kardio. Moje tijelo pamti mišiće jer sam se bavila gimnastikom, pa se nije teško vratiti u formu. Zapravo, ključ mog treninga je u ponavljanju, ali to mi dosadi, zato sam napravila popis najdražih vježbi koje uvijek uvrstim u svoj trening. Svoj trening uvijek odradim sa slušalicama jer mi glazba pomaže da odlutam mislima', pisala je nadalje Britney Spears.

Za kraj je poručila da zna da ne izgleda savršeno, ali da će se i dalje truditi i raditi na sebi kako bi u izgledu barem donekle sustigla svog dečka, modela Sama Asgharija.

Podsjetimo, Britney je prije otprilike dva mjeseca zbog svog mentalnog stanja i zabrinutosti zbog očeve bolesti završila u psihijatrijskoj bolnici gdje je provela nekoliko tjedana. Tamo je kroz razgovore i terapije te lijekove poboljšala svoje stanje i ponovno se vratila kući.

  • +5
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia