AD ASTRA

Brad Pitt i Tommy Lee Jones zajedno u znanstveno - fantastičnom trileru redatelja i scenarista Jamesa Graya

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U budućnosti, astronaut Roy McBride (Brad Pitt) predvodi tim zadužen za izgradnju najveće svjetske antene koja bi trebala tražiti napredne oblike vanzemaljskog života, kad ga iznenadni strujni udar zamalo ubije

Taj incident samo je jedan od mnogih nedavnih katastrofa koje se događaju na Zemlji, poput požara i padova zrakoplova uzrokovanih električnim udarima koji se stvaraju zbog snažnih naleta radijacije. Američke obavještajne službe vjeruju kako su ti naleti rezultat kozmičkih zraka iz eksplozija do kojih je došlo u blizini Neptuna zbog projekta Lima, stare misije čiji svemirski brod je nestao u dubokom svemiru 16 godina nakon što je lansiran.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Roy putuje na rub sunčevog sustava kako bi pronašao svojeg nestalog oca i razotkrio misterij koji prijeti našem planetu. Njegovo putovanje otkrit će tajne koje iziskuju preispitivanje sudbine čovječanstva i našeg mjesta u svemiru.

Film je režirao James Gray, prema scenariju koji je napisao zajedno s dugogodišnjim suradnikom Ethanom Grossom. Uz Brada Pitta i Tommyja Leea Jonesa u filmu glume još Ruth Negga, Liv Tyler i Donald Sutherland.

Film su producirali Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Anthony Katagas, Rodrigo Teixeira i Arnon Milchan.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

AD ASTRA, u distribuciji Blitz filma, u kina dolazi 19. rujna i to u najboljim formatima IMAX i 4DX.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!