BLAGDANSKO RASPOLOŽENJE

Božić uz televiziju: Večeras gledamo 3 predivna filma na Pickbox TV kanalu

25.12.2022 u 20:01

Bionic
Reading

Božićno raspoloženje je naše najdraže raspoloženje! Na sam Božić, preporučamo vam tri filma koja će se prikazivati na Pickbox TV kanalu. Romantično i ljupko, ispunjeno blagdanskim raspoloženjem i dobrom voljom!

Božićni snjegović, 25.12. u 20:15

Predivan topli film Božićni snjegović savršen je za blagdanski ugođaj. U fokusu priče je Karen, koja poželi savršenog muškarca. Ujutro se probudi i otkrije da je njezin zgodan novi susjed snjegović kojeg je napravila dan prije, oživio. Ali na božićno jutro njega više nema i ona se pita je li sve to bio samo san.

Dečki prošlih Božića, 25.12. u 20:25

Zanimljiv božićni film vrti se oko Lauren i njezine obitelji, s kojom provodi Božić. Blagdane obično provodi sretno sa svojim ocem Leom i maćehom Yung, a njezina majka uglavnom nije prisutna nakon što je napustila obitelj kako bi putovala svijetom. S njima Božić često slavi i Laurenin najbolji prijatelj Nate. Kasno jedne noći dok je Lauren drijemala, posjećuje je duh za kojeg shvaća da je duh njezina prvog dečka, petnaestogodišnjeg Tylera, koji je obavještava da će je tijekom sljedećeg tjedna posjetiti duhovi tri bivša dečka u nadi da će joj pokazati pogreške u njezinom ponašanju.

Da bar imam Božić 25.12., u 20:50

S Candace Cameron Bure u glavnoj ulozi, ovaj savršen božićni film donosi toplo i romantično raspoloženje. U fokusu priče je ljupka i draga publicistica Darcy, koja dobiva priliku raditi s mrzovoljnom potpredsjednicom za prijeko potreban dobar PR. Nakon što je izgubila nagradu za promidžbu, Darcy odlučuje dobro iskoristiti svoj talent u dobrotvornoj organizaciji, Emerald Education Trust. Na putu da se sastane s čovjekom za Austin, inc., nadajući se da će se predomisliti da joj da priliku, susreće ga u hotelskom baru i ispriča mu sve o sebi... govoreći o njemu kao o vrlo mrzovoljnom.

Romantično i ljupko, ispunjeno blagdanskim raspoloženjem i dobrom voljom, provedite večer uz ove divne filmove na Pickbox TV kanalu!