pop rock bend

BluVinil zatvara godinu na šibenskoj Adventuri i sprema se za najveći koncert karijere

20.12.2023 u 11:07

Bionic
Reading

Šibenski pop rock bend BluVinil zatvara godinu na domaćem terenu na Adventuri u Šibeniku gdje će nastupiti 29. prosinca. Sjajan je to uvod u novu godinu koja donosi najveći samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici ovog proljeća, a povoljnije ulaznice dostupne su do 31. prosinca

BluVinil je s posljednjim albumom ‘Zna li itko tajnu srca?' uvršten među najbolje domaće albume 2022. godine. Singlovi poput ‘Heroji' i ‘Boris B' osvojili su radijske postaje i postali koncertni favorit. Bend je nastavio sjajno glazbeno i koncertno razdoblje, a BluVinil je svirkama po zemlji i rasprodanim koncertima dokazao koliko moćno zvuče uživo.

BluVinil - Ovdje nema nikoga (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Novom pjesmom ‘Ovdje nema nikoga” bend otvara treći ciklus BluVinila i, kažu, predstavljaju svojevrsni manifest novog zvuka. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Prilika za čuti kako zvuči jedan od najboljih novijih bendova je na domaćem terenu na šibenskoj Adventuri 29. prosinca. Nakon toga bend se sprema za najveći solo koncert dosadašnje karijere u zagrebačkoj Tvornici kulture na proljeće, 1. ožujka 2024.

Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su po early bird cijeni od 10 eura do 31. prosinca, a dan nakon, 1. siječnja, cijena se penje na 12 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 15 eura. Ulaznice su dostupne ​​u sustavu Eventima i Entria i na njihovim prodajnim mjestima.