MARIJA ŠARAPOVA I ALEXANDER GILKES

Bivša najbolja tenisačica svijeta ne krije sreću: Na Instagramu je objavila zaruke s prijateljem princa Williama

18.12.2020 u 08:51

Bionic
Reading

Jedna od najboljih, ali i najljepših tenisačica svih vremena, Ruskinja Marija Šarapova, na svom se profilu na Instagramu pohvalila kako ju je njezin dečko Alexander Gilkes zaprosio, a ona je, naravno, rekla - da. No, za nju ovo nisu prve zaruke, budući da je jedne već raskinula i to sa košarkašem Sašom Vujačićem

Nakon dvije godine veze, Marija Šarapova i biznismen i prijatelj princa Williama, Alexander Gilkes, odlučili su se na novi korak.

'Rekla sam da prvog dana našeg susreta i bila je to naša mala tajna', napisala je uz emotikon zaručničkog prstena i dviju čaša šampanjca koje nazdravljaju, 33-godišnja Ruskinja Marija Šarapova i uz to podijelila snimke i fotografije svoje dvogodišnje veze sa 41-godišnjim Gilkesom.

Lijepih riječi za svoju zaručnicu imao je i sam Gilkes, koji je pak na svom Instagram profilu Šarapovoj poručio: 'Hvala ti što si me učinila jako sretnim muškarcem. Radujem se životu koji ću provesti u ljubavi s tobom i učeći od tebe.'

  • +7
Marija Šarapova i Alexander Gilkes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

O njezinoj vezi sa fakultetskim kolegom i prijateljem princa Williama, počelo se šuškati početkom 2018. godine, kada je Gilkes snimljen kako navija za slavnu tenisačicu na U.S. Openu, no tek su naknadno istu i potvrdili.

Inače, Šarapova je već bila zaručena i to za košarkaša Sašu Vujičića. Njihova veza raspala se 2012. kada je Ruskinja razvrgnula zaruke, a kao razlog se navodila odvojenost, kao i predbračni ugovor koji su za Šarapovu radili njezini savjetnici i odvjetnici, a koji košarkaš nije htio prihvatiti.