ODUSTAJANJE FAVORITA

Battifiaca umjesto Gorana Karana na Dori

03.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je od Dore odustao i Goran Karan, u polufinale je ušao Mario Battifiaca, slavna Bijela udovica

Još jedno odustajanje izravnog finalista na Dori: nakon Borisa Novkovića, Rajka Dujmića i Miroslava Škore odustao je i Goran Karan. Prema njegovim riječima, odustao je jer nije stigao završiti pjesmu. Zahvaljujući njegovom odustajanju u polufinale je ušao Mario Battifiaca s pjesmom 'Ma gdje bila'.

Na pitanje tportala kako je dočekao tu vijest, Mario je odgovorio: 'Festival ko festival.' Pjesma kojom će pjevač pokušati doći do finala i još dalje 'prosječna je pop balada' te neće pokušati iskoristiti slavu koju je u posljednje vrijeme stekao s Bijelim udovicama: 'To su dvije različite priče.' No svi dobro znaju da Eurovizija na pobjedničkim postoljima voli vidjeti transvestite, klizače i ostale iz kič rubrika.

Mario ni ne razmišlja da napravi glazbeni iskorak s Bijelim udovicama u bližoj budućnosti: 'Imam toliko puno posla da nemam vremena razmišljati o novim stvarima. Radim 16 sati dnevno.' Šteta, jer bi to sigurno bilo urnebesno veselo, posebice sjetimo li se njegovih glazbenih početaka i pjesama o 'birama'.

Zaposleni glumac, pjevač i član Bijelih udovica otkrio nam je da se upravo sprema za glavnu ulogu u mjuziklu 'Dodaj jedno mjesto na stolu' Talijanske drame riječkog HNK, u istoj predstavi u kojoj je trebala glumiti Vlatka Pokos, ali je izgubila gažu zbog štednje. Mariju nimalo nije zasmetao možebitno skresan ugovor: 'Jednostavno sam potpisao ponuđeni ugovor.'