LANA KLINGOR:

Angie je imala strašnu sudbinu, više se ne muči

08.06.2011 u 15:32

Bionic
Reading

Smrt Angie Garany potresla je, osim njezinih najbližih, i glazbenike koji su prije nešto više od mjesec dana zapjevali na humanitarnom koncertu za njezino ozdravljenje

'Angie, nažalost, nisam nikad upoznala, ali strahovito mi je žao. Imala jednu strašnu i tužnu sudbinu, a u ovom trenutku mogu samo reći da mi je drago da se više ne muči', rekla nam je Lana Klingor koja je prije nešto više od mjesec dana sudjelovala u humanitarnom uskrsnom koncertu u klubu Shamballa za ozdravljenje Angie Garany.

Na istom koncertu za pomoć nesretnoj Angie pjevala je i Ivana Kindl. 'Kad sam pročitala vijest da je Angie umrla, bez obzira što je nisam poznavala, zanijemjela sam. Prije mjesec dana okupili smo se na humanitarnom koncertu za Angie, puni nade u njen oporavak… Jako mi je žao, želim izraziti sućut obitelji i prijateljima', rekla nam je Ivana.

'Nisam je poznavala. Njezina prijateljica mi je došla s molbom da nastupim na humanitarnom koncertu za njezino ozdravljenje, puna vjere u uspjeh, i jasno da sam se odazvala. Izuzetno mi je žao i izražavam duboku sućut njezinim prijateljima i teti', rekla je Jelena Radan, koja se također odazvala humanitarnom koncertu.