ŠOKIRAO FANOVE

Andrija Milošević promijenio imidž, pa ga mnogi usporedili s Hitlerom

27.09.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Crnogorski glumac i voditelj Andrija Milošević, kojeg su hrvatski gledatelji upoznali kroz televizijske serije 'Andrija i Anđelka', 'Budva na pjeni od mora' te 'Ne daj se, Nina' i 'Naša mala klinika', drastično je promijenio svoj imidž i pritom šokirao mnogobrojne obožavatelje, od kojih su ga neki usporedili čak i sa zloglasnim Hitlerom

Šaljivi i simpatični glumac, kojeg većina pamti iz humoristične serije 'Andrija i Anđelka', ponovno je svoje obožavatelje nasmijao do suza.

Talentirani 39-godišnjak na službenom je profilu na Instagramu podijelio sa svima svoj novi izgled i pritom neke šokirao, dok je druge opet uspio nasmijati.

Sva kataklizma identiteta u jednom kadru. #military #inspektornagib #buranpogled #tatanegledajmejasampoludeo

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

Andrija je naime pokazao kako izgleda s brkovima i u strogom vojničkom izdanju, kakvom ga još nismo imali prilike vidjeti.

Čarapa glavu čuva !! #maminisinovi #dokčekahkostimsašejtanom #tvprva

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

'Sva kataklizma identiteta u jednom kadru', stoji u opisu ispod objave, kojom je dao naslutiti da možda snima neku novu i drugačiju ulogu od onih u kakvim smo ga navikli gledati.

#ubicemogoca2

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

Fotografija je u kratkom roku oduševila gotovo 25 tisuća fanova, a u komentarima su neki čak izjavili i kako neodoljivo podsjeća na nekadašnjeg njemačkog vođu Adolfa Hitlera.

  • +2
Andrija Milošević Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX