odmor u 'luksuznoj pustinji'

Andrej Kramarić pobjegao u toplije krajeve: Evo kako uživa

21.12.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka neki su naši nogometaši pohitali na destinacije za odmor. Napadač kluba klub TSG 1899 Hoffenheim, Andrej Kramarić je Njemačku gdje živi posljednjih godina zamijenio Dubaijem gdje se trenutno opušta

U Dubaiju je trenutačno vrhunac turističke sezone i vrijeme je idealno za uživanje u morskim radostima, a dragocjene trenutke svog tamošnjeg odmora hrvatski reprezentativac nije odlolio podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu. Na fotografijama se vidi kako izvodi vratolomije na pijesku, a priliku je je iskoristio kako bi pokazao i svoje isklesano tijelo. 

Kako je u listopadu izjavio da više nije slobodan, pretpostavlja se da je Andrej Kramarić na odmor u egzotični kraj otišao s novom djevojkom.

Nogometaš je prošle godine prekinuo šestogodišnju vezu sa Zagrepčankom Marinom Pavić. Sada, čini se, uživa s novom ljubavi. Premda svoj privatni život skriva kao zmija noge, tada je otkrio da je njegova odabranica Hrvatica i da kod njega u obzir samo dolaze djevojke iz naše domovine.

Good vibes good times 👻🤪 #BeYourself 🙌🏻

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

  • +6
Andrej Kramarić - od Dinama do Rijeke Izvor: tportal.hr / Autor: tportal