PUBLIKA ODLUČILA

Anđela i Manuela ispale iz pjevačkog showa

25.04.2009 u 13:46

Bionic
Reading

U drugoj emisiji showa 'Hrvatska traži zvijezdu' kandidati su pjevali neke od najljepših ljubavnih pjesmama. No Manuela Svorcan s pjesmom 'Ledeno doba', i Anđela Poljak s pjesmom 'Vjerujem', na žalost obožavatelja ne idu dalje

Unatoč pohvalama žirija, gledatelji su im presudili.

'Hvala ti što si shvatila da možeš donijeti više od onog što si pokazala u prvoj emisiji', rekao je Tony Manueli, dok je Jelena dodala da se naježila tijekom njezina nastupa. No ovaj put mišljenje žirija nije bilo odlučujuće.

Favorit publike Zoran Mišić odlučio se za Opću opasnost, a uvijek odlična Sementa Rajhard i ovaj je put oduševila, kako izgledom tako i glasom. Lisica ju je pitao otkud je tako lijepa, a ona mu je odgovorila da je to od Boga. Sementa je pjevala pjesmu 'Odjednom ti' od Massima.

Tonija se posebno dojmio izbor pjesme Bojana Jambrošića, a izvedba ga je nagnala da ga izljubi i čestita mu, uz savjet da uvijek sam bira pjesme koje će pjevati. On je, naime, otpjevao pjesmu 'Dužna si' Jacquesa Houdeka. Matej Miličić odlučio se za Gibonnijevu pjesmu 'Lipa moja', a Iva Ušalj je otpjevala pjesmu Anđe Marić 'Srebrni'.

'Ona mi je k`o neko domaće Pinkče, vuče na Pink. To je inače teža pjesma za pjevati, ali ti si prošla kroz nju k`o brzi vlak', rekao je Fox.

U idućoj emisiji glazbena tema je 'sexy', a nastupit će: Zoran Mišić, Matej Miličić, Barbara Dautović, Bojan Jambrošić, Nikolina Kovačević, Iva Ušalj, Sementa Rajhard, Carla Belovari i Duško Šarić.