HILARIA BALDWIN

Alec Baldwin javno poručio supruzi da mu je ona dala razlog za živjeti nakon tragedije na filmskom setu

03.12.2021 u 10:29

Bionic
Reading

U svom prvom velikom televizijskom intervjuu, kojeg je dao za ABC News, holivudski glumac Alec Baldwin progovorio je o tragediji u kojoj je sudjelovao na snimanju filma 'Rust', ali i javno pokazao ljubav i zahvalnost prema svojoj supruzi Hilariji

Ono što se s nestrpljenjem iščekivalo, sada se i ostvarilo. Alec Baldwin dao je veliki televizijski intervju voditelju Georgeu Stephanopoulosu, u kojem je progovorio o incidentu u kojem je sudjelovao na snimanju filma 'Rust', a koji je rezultirao potezanjem obarača na pištolju i usmrćivanjem snimateljice Halyne Hutchins.

Nakon što je intervju prikazan, Alec Baldwin na svom je Instagramu objavio svoju fotografiju na kojoj drži u naručju jedno od šestero djece koje je dobio sa suprugom Hilarijom, a s kojom se vjenčao 2012. godine.

'Bez obzira što se dogodi sa mnom, bez obzira koliko ću patiti, hoću li pobjediti ili izgubiti. Bilo što. Nitko mi ne može oduzeti sreću i ljubav koju mi pružaš. Ovo su teška vremena. Ovaj je svijet zagušen mržnjom, no ti mi daješ razlog da živim. Naš život i naša obitelj jedino su o čemu brinem. Ništa drugo. To dugujem tebi', napisao je Baldwin tagirajući suprugu.

Inače, samo nekoliko dana nakon tragedije, Hilaria se oglasila na svom Instagramu gdje je izrazila tugu zbog Halyne Hutchins, njezinog supruga i sina, ali i cijele njezine obitelji i prijatelja. Nakon toga o incidentu se više nije oglašavala, već je samo objavljivala novosti oko njihove djece.

U intervjuu kojeg je Alec Baldwin dao za ABC News, prisjetio se detalja povezanih uz fatalnu pucnjavu, koja je rezultirala smrću Halyne Hutchins i ozljedom redatelja Joela Souza. Svoju ispovijest započeo je otkrivajući razlog zbog kojeg je odlučio dati intervju. kako je rekao, od dana kada je Hutchins ubijena, osjećao je da postoje brojne zablude iz izvora koji nisu bili relevantni, no odlučio je progovoriti javno, iako je svjestan da to ne može poništiti učinjeno.

  • +3
Alec i Hilaria Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Želim biti siguran da me se ne predstavlja kao žrtvu, jer ovdje postoje samo dvije žrtve. Sve ono što se dogodilo toga dana, a prije tragičnog događaja, temelji se na jednoj ideji, a to je da smo Halyna i ja oboje pretpostavili da je pištolj prazan.'