U 2021. GODINI

Ako pitate Netflix, ovo je film koji svi žele pogledati: 'Vojska mrtvih' dosegnula je nevjerojatnih 75 milijuna streamova

27.07.2021 u 06:26

Bionic
Reading

Ako ste ljubitelji filmova o zombijima, nemojte propustiti pogledati ovogodišnji film koji je režirao Zack Snyder na temelju scenarija što ga je napisao sa Shayem Hattenom i Jobyjem Haroldom, a temeljen je na priči koju je sam smislio. No nije taj film jedini koji je priskrbio Netflixu dodatne milijune na račune

Iako itekako posvećuju pažnju statistici, čelnici streaming servisa Netflix poprilično su tajnoviti kada je riječ o dijeljenju podataka o gledanosti svojih projekata. Osim, naravno, u slučaju kada gledanost ruši sve rekorde, a to bi se moglo upravo sada dogoditi.

Naime u njihovom kvartalnom izvješću otkriveno je da je najnoviji blockbuster Zacka Snydera, koji, naravno, uključuje zombije i pucačinu, u samo prva četiri tjedna otkako je premijerno prikazan pogledan na čak 75 milijuna Netflixovih računa iz cijelog svijeta.

  • +7
Army of the Dead (Vojska mrtvih), Netflix Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Jednostavnim rječnikom rečeno, zahvaljujući toj nevjerojatnoj brojki ovo je jedan od najuspješnijih Netflixovih projekata do danas, a već je svrstan među 10 najgledanijih filmova na tom streaming servisu. Samo milijun manje prikaza ima film Kevina Harta 'Fatherhood' dok je animirani 'Obitelj Mitchell protiv strojeva' prikupio 53 milijuna pregleda i time postao najgledaniji crtić na Netflixu do danas.

Army of the Dead (Vojska mrtvih), Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nova serija s elementima fantazije snimljena prema istoimenom stripu Jeffa Lemirea, 'Sweet Tooth', a koja se prikazuje tek od 4. lipnja, zaludila je već 60 milijuna njih. Odmah iza s 55, odnosno 54 milijuna su 'Sjena i kost' te druga sezona 'Lupina'.

Natjecateljski show 'Too Hot to Handle' prikupio je 29 milijuna streaminga u samo četiri epizode, što je zapravo puno lošiji rezultat naspram prve sezone.