fanovi tužni

Adele: 'Ne znam hoću li ikada više krenuti na turneju'

28.03.2017 u 14:27

Bionic
Reading

Popularna britanska pjevačica Adele na svojoj je posljednjoj turneji na Novom Zelandu dala naslutiti kako se možda ponovno sprema uzeti pauzu od nastupa

Ponosna vlasnica mnogobrojnih nagrada, poput Grammyja, Brit Awardsa, Zlatnog globusa, ali i samog Oscara, ovog vikenda iznenadila je obožavatelje pri završetku svoje velike turneje po Novom Zelandu i Australiji kada je tužno priznala kako ovako veliki nastupi nikad nisu bili njezina omiljena stvar.

‘Turneje nisu nešto u čemu sam dobra… Pljesak me jednostavno čini ranjivom. Ne znam hoću li ikad ponovno krenuti na turneju’, riječi su kojima je svjedočila mnogobrojna publika na posljednjem koncertu 28-godišnje pjevačice. Nakon toga je priznala da joj je jedini razlog za dosadašnje turneje bila vjerna publika.

Adelaide, SA / Adelaide Oval / Mar 13

A post shared by Adele (@adele) on

Međutim, ovo nije prvi put da Adele najavljuje pauzu u svojoj karijeri. U studenom prošle godine, nakon završetka turneje po SAD-u, rekla je kako je njezin prioritet obitelj i želja za drugim djetetom. Osim toga, prije nekoliko tjedana službeno je medijima potvrdila da se udala za svog dugogodišnjeg dečka Simona Koneckog, stoga je razumljivo zašto se nakon gustog rasporeda nastupa pjevačica zaželjela odmora.