NOVA AUDICIJA

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar zajedno otputovali u London

29.06.2014 u 20:25

Bionic
Reading

Iako se nedavno šuškalo da je Zrinka Cvitešić odustala od inozemne karijere zbog veze s Nikom Kranjčarom, glumica je sada otputovala u Veliku Britaniju na novu audiciju

Zrinka Cvitešić proživljava vjerojatno najsretnije razdoblje svog života - sretno je zaljubljena u Niku Kranjčara, osvojila je prestižnu nagradu Laurence Olivier kao najbolja glumica u mjuziklu 'Once', a glumačke ponude samo pljušte. Krajem svibnja Zrinka se s Nikom vratila iz Londona, no ubrzo se počelo nagađati da zbog nove ljubavi ne želi nastaviti karijeru u Americi, iako su joj se nudile nove uloge.

No Zrinka je sada ponovno otputovala, i to u Veliku Britaniju na novu audiciju. Prije nekoliko dana na društvenim mrežama napisala je: ‘Htjeli ili ne, od petka do kraja sljedećeg tjedna sam u Londonu i jedva čekam vidjeti vas’, a kako navodi 24sata, naša najuspješnija glumica u britansku prijestolnicu otišla je na novu audiciju.

Kako doznaje 24sata, sa Zrinkom se u London navodno uputio i njezin dečko Niko Kranjčar. Niko osim što će Zrinki biti potpora, navodno će se javiti u svoj klub Queens Park Rangers, gdje bi želio ostati igrati i sljedeće sezone.