OBITELJSKI SUSRET

Zrinka Cvitešić, Hrvoje i Tina Rupčić našli se na Hvaru

01.08.2009 u 21:21

Bionic
Reading

Bivši supružnici Tina i Hrvoje Rupčić ponovno su nakratko bili zajedno, no njihov je susret u Jelsi trajao samo toliko koliko je glazbeniku trebalo da bivšoj supruzi preda njihova dva sina Nou i Jakova koji su dosad bili s njim na ljetovanju

 
tportal

No, jedan od razloga izuzetno kratkog susreta Tine i Hrvoja vjerojatno je i pojava Zrinke Cvitešić na stepenicama katamarana kojim je Rupčić iz Bola sa sinovima doplovio k njihovoj majci u Jelsu. Glumica je sišla s katamarana malo nakon Hrvoja. Rupčić je s bivšom suprugom izmijenio jedva nekoliko riječi, pozdravio dječake i pohitao prema Zrinki. Čim je Tina Rupčić preuzela sinove, Zrinka je s Hrvojem otišla prema Starom Gradu.

'Drago mi je da nakon mjesec dana napokon vidim svoje dečke. Jako su mi nedostajali. Dosad su bili s tatom, a sad ostajemo na Hvaru. Nadam se što dužem ljetovanju sa sinovima, a onda me za neko vrijeme očekuje putovanje na Ohrid gdje sa svojim bendom D.O.G. KanTina nastupam na jednom festivalu. No, o poslu još ne želim razmišljati jer tek je počelo pravo ljetovanje', ispričala je za Jutarnji list dobro raspoložena Tina.

Na pitanje je li se iznenadila kada je zajedno s bivšim suprugom i sinovima ugledala i Zrinku Cvitešić na katamaranu, Tina je samo kratko prokomentirala da nikoga osim sinova nije ni očekivala u Jelsi.

'Jedine bitne osobe na tom katamaranu bili su mi Noa i Jakov, pa na ostale nisam ni obraćala pažnju', rekla je Tina za Jutarnji list.