IVANA DELAČ ĐOLO:

Zovite me Katie Holmes!

13.10.2010 u 12:39

Bionic
Reading

Svoju novu bob frizuru, po uzoru na životnu družicu Toma Cruisea, bivša misica premijerno je 'prošetala' u javnosti kao gošća sinoćnje ekskluzivne revije modne kuće Max&Co.

'Stigoh ravno ispod škara, nisam je još ni prespavala, kako mi stoji?', tipično ženski raspitivala se Ivana. Bob frizura sa šiškama do trepavica, sprijeda nešto duža, no na zatiljku identična je onoj koju je nosila Katie Holmes i njome svojedobno pokrenula novi trend.

'Hvala na komplimentu, zovite me onda Katie Holmes! Ma šalim se, naravno, ovo mi je već treća nova frizura ove godine', veselo je odgovorila. Promjenom frizure žene obično prizivaju važnije promjene u životu, kazali smo joj.

'Meni je promjena u opisu karaktera! Nikad nemam mira: tek sam završila modno događanje Riječke stepenice i odmah se uhvatila organizacije drugog po redu izbora, Najuspješniji tinejdžer Hrvatske. Riječ je o projektu koji radim s kolegicom Deanom Leko, u sklopu kojega se promoviraju najbolji i usput skuplja novac za stipendije štićenicima Humanitarne organizacije Dora, za pomoć djeci i mladim stradalnicima u Domovinskom ratu. U međuvremenu, osnovala sam svoju tvrtku Spectaculum za organizaciju događanja i PR. Jedan od prvih poslova odradila sam za supruga Ivicu, odnosno njegov malonogometni klub Nacional Zagreb, kojemu je osnivač i predsjednik. Osim toga, nosila sam i nekoliko humanitarnih modnih revija, koliko sam stigla, jer moj četverogodišnji sinčić Noa tek je krenuo u vrtić i uz to me još stalno 'cima' da mu rodim seku', u dahu nam je ispričala mlada diplomirana ekonomistica, razbacana na više kolosijeka, između karijere, obitelji i promocije. Baš kao i Katie Holmes.