PRISTAJE I BRINETAMA

Znate li što je 'tiramisu' nijansa? Slavne ljepotice poludjele su za ovom raskošnom bojom

12.01.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Zaboravite na dramatično dvobojno nijansiranje, upečatljive boje ili pramenove koji se vide s Mjeseca. Ovoga proljeća nosit će se nešto posve drukčije - što prirodniji tonovi

Što je zajedničko slavnim ljepoticama Rosie Huntington-Whiteley, Mariah Carey i Beyoncé?

Ove poznate dame odlučile su se za nijansu koja privlači poglede, a podjednako dobro stoji i plavušama i brinetama.

Riječ je o bogatoj, raskošnoj nijansi koja uspješno ističe crte lica, a i ova se moderna boja uspješno nastavlja na trendove započete još prošle godine koji inspiraciju pronalaze u toplim, što prirodnijim tonovima.

U skladu s tim, nova trendi boja kose pod nazivom 'tiramisu' bit će apsolutni must have 2023. godine, a važno je da se posebnom tehnikom nijansiranja postižu suptilno posvijetljeni pramenovi.

Svijetli pramenovi izrađuju se tehnikom bojanja slobodnom rukom bez strogog odjeljivanja, a zatim se koriste tamnije nijanse u također toplijim tonovima. Bitno je istaknuti da prilikom postupka posvjetljivanja ne koriste jake kemikalije kako bi se kosa što manje lomila.

Kome bi dobro stajala ova nijansa?

MARIAH CAREY

'Najljepše doba godine' službeno je počelo: Kraljica Božića ukrala show u nikad raskošnijem izdanju

Pogledaj galeriju

Savršen je za sve one kojima su dosadili klasični pramenovi ili kosa obojana u istu nijansu, a odlično je rješenje i za prirodne brinete jer zbog tamnijeg korijena ne trebate često posjećivati frizera. Beyoncéine tamne kovrče tako dobivaju više svjetla, dok pepeljasto plava Mariah Carey izgleda voluminoznije i razigranije s tiramisu osvježenjem.

Rezultat je divna i upečatljiva boja koja krade poglede s anti age efektom. Pa ukoliko tražite nadahnuće za proljetni look, eto još jedne sjajne ideje.