idealne za sve prilike

Znate li koje su sandale hit ljeta?

28.05.2021 u 14:09

Bionic
Reading

Koliko god nam se ponekad činilo da je ljeto otkazano i potopljeno kišom, ono stiže i zaslužili smo ga možda i više no ikad prije. Neka ono bude osunčano, nesputano, udobno i nezaboravno. Za sve to treba nam ljetna obuća u kojoj ćemo biti nezaustavljivi i besprijekorno uređeni

Beskrajne šetnje nerijetko se nastavljaju dugim guštanjem na nekoj terasi uz obalu ili plesom do jutarnjih sati. Tu „nastupaju“ Mephisto natikače i sandale široke palete boja, s metalik sjajem, raznim uzorcima, kopčama... Glavni element korišten u sandalama i natikačama je pluto, 100% prirodno, proizvedeno od hrasta s održivih nasada u Portugalu. Gazište od najfinije kože prilagođava se nozi kao topli pijesak s plaže.

Fleksibilan, trajno elastičan i iznimno mekan među-potplat soft-air prisutan u svakoj Mephisto cipeli, amortizira udarce tijekom hodanja na apsolutni minimum te štiti stopala, zglobove i kralježnicu.

Zemljani modeli idealno se slažu uz sve odjevne kombinacije i čine odličan spoj s prirodom, dok bijele sandale naglašavaju preplanuli ten i daju pravi ljetni štih vašoj svakodnevnici.

U ponudi su sandale, natikače, s debljim i tanjim gazištem pa uistinu svatko može pronaći nešto za sebe. Mephisto se obućom od pluta približio svim dobnim skupinama pa sve generacije u obitelji mogu šetati u svojim odabranim modelima. Imamo i jednu dobru vijest. Do 31.5. u tijeku je proljetni popust od 10 do čak 40% u trgovinama Zagreb, Split, Rijeka i Dubrovnik kao i na www.shoes.hr

Budite spremni za nezaboravno i najudobnije ljeto uz #hodpooblacima!