ODLAZAK U PARTY MEKU

Znate li kakav je stajling obavezan na Zrću?

17.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Zrće je mjesto na kojemu se nećete moći sakriti čak i da to poželite, no definitivno je prilika da se istaknete i pokažete svoje najluđe ljetne kombinacije. Ako ste slučajno pomislili da je seksi badić dovoljan, prevarili ste se - party špica Zrće ima kompliciranije modne zakone

Ludi tulumi na Zrću i ovoga ljeta žare i pale te privlače sve veći broj poklonika žestokog partijanja. Međutim, vrijeme pukog tulumarenja u badiću na Zrću odavno je prošlo, jer party meku obuzeli su trendovi.

Stoga, želite li i za vrijeme plesanja pod pjenom i u bazenu biti apsolutno trendi, prije polaska strpajte u torbu nekoliko nužnih modnih dodataka i odjevnih predmeta. Prvo i osnovno što vam treba ipak je badić, a ako želite biti prava zvijezda ovoga ljeta, trendi su oni jarkih boja te gornji dijelovi banana oblika. Rasplesane djevojke nerijetko posežu i za badićima toliko minimalističkima da puno više otkrivaju nego skrivaju, a pravi hit su tanga gaćice te gornji dio badića bez naramenica.

Mnogi bi rekli da seksipil na Zrću pršti na sve strane, a za one nešto sramežljivije, koji žele malo sakriti draži, odlično rješenje je bijela majičica, bez rukava ili kratka, tako da otkriva pupak. Mnogim djevojkama na Zrću kao sasvim praktično rješenje pokazala se rupičasta, pripijena i prozirna tunika, stvorena za dnevna ljetna tulumarenja.

No i za vrijeme razuzdanog tuluma treba pripaziti na to da sunce ne udari u glavu pa je dobar izbor kakav fora šeširić ili pak mornarska kapica koja štiti od sunca, ali i izdvaja iz mase.

Uz badić, neizostavan modni dodatak su sunčane naočale, a prolaze doslovce svi oblici i boje, od onih klasičnijih crnih pa sve do otkačenih, upadljivih boja i četvrtastih okvira.

Baš kako je badić neizostavni odjevni predmet za dnevni party, tako su navečer modni zakon haljinice. I tu vrijedi pravilo minimalizma pa su one odreda uske, kratke i izazovne. Osim haljinica, dobro će doći vruće hlačice, nosive danju i noću, te kakav seksi i kratki kombinezon

I dok na moru nije preporučljivo nositi previše nakita, Zrće je pravo mjesto na kojem možete isfurati nakit koji skrivate u dubini ormara i ne znate kad biste ga nosili. Dopušteno je sve – od cvjetića u kosi i oko vrata za tropski doživljaj pa sve do glomaznog plastičnog nakita, naprimjer narukvice i naušnice u jarkim ljetnim bojama poput plave, narančaste i nezaobilazne roza.