Pripremite se za iznenađenja

Znamo gdje je ovogodišnji najčarobniji Advent

14.12.2021 u 09:52

Bionic
Reading

U Aquaparku SHHHUMA, u mjestu Velika, ovih blagdana očekuje vas od 6.12. do 6.1. poseban Advent i bogat svakodnevni program prepun raznih iznenađenja, ukrasa, lampica i predivnih trenutaka

Sve ljubitelje klizanja oduševit će vijest o velikom klizalištu za velike i male s najmom klizaljki. Osim atraktivnog klizališta, posjetitelje očekuje i sanjkalište s tubama i s dvije vučnice za nezaboravnu zabavu. Kada ogladnite od aktivnosti svakako se zaputite prema jednoj od 20 okićenih adventskih kućica gdje ćete pronaći bogatu ponudu domaće pripremljene hrane i pića. Posjetiteljima se nude klasične slatke i slane blagdanske delicije koje će vas oduševiti maštovitim okusima i mirisima.

Zasigurno jedna od najvećih atrakcija je dobro poznati simbol blagdana. Ove godine organizatori pripremaju impresivno svjetleće božićno drvce visine od čak 7 metara. Njegova posebnost je zasigurno i u činjenici što će drvce plutati na sredini velikog olimpijskog bazena na oduševljenje mnogih.

Brojne zanimljive dječje predstave razveselit će mališane kao i mađioničar, disko na ledu i slikanje s Djedom Mrazom. Svakako zavirite u zabavni program i provjerite kada je na rasporedu podjela poklona za klince i klinceze. Za odrasle i njihov blagdanski duh pobrinut će se razni izvođači. Smijeh do suza i zabava očekuje vas sa stand up komičarima, za DJ pultom zabavljat će vas DJ Pavko, a svakako očekujte i mnogobrojne bandove. Smijeha i druženja uz pjesmu i ples zasigurno neće faliti!

  • +28
Ninina Čarobna Shhhuma Izvor: Promo fotografije / Autor: minja

U petak, 31.12. svi putevi vode do velikog dočeka Nove Godine u podne! Zabavni program kreće od 10 ujutro, odbrojavanje kreće točno u podne i nazdravljanje s besplatnim dječjim šampanjcem. Program se nastavlja sve do popodnevnih sati uz mnogobrojne nastupe i veselu glazbu.

Iskoristite Advent koji je pred nama, okupite omiljenu ekipu i stvorite nove nezaboravne uspomene na Adventu Ninina Čarobna Shhhuma!

Više informacija potražite na službenoj web stranici.

Zapratite nas i putem Facebooka i Instagrama.