JENNIFER CONNELLY

Zna kako ih nositi: Zvijezda 'Top Guna' uskočila u najpoželjnije čizme sezone

03.10.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Muza dizajnera Nicolasa Ghesquièrea i zaštitno lice Louis Vuittona, glumica Jennifer Connelly, uveličala je i najnoviju reviju brenda u francuskoj prijestolnici mode

Zvijezda filma ‘Top Gun: Maverick’ ovog se ponedjeljka pridružila vojsci poznatih dama u otkrivanju kreacija Louis Vuittona kakve je dizajner Nicolas Ghesquière pripremio za novu sezonu proljeće/ljeto.

Društvo na reviji, 52- godišnjoj Jennifer Connelly činio je dugogodišnji suprug, glumac Paul Bettany, a brojne uzvanice uspjela je zasjeniti pojavom u efektnoj haljini Louis Vuittona.

Jennifer Connelly Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavljena u sklopu Cruise kolekcije brenda za iduću godinu, haljina na zvijezdi 'Top Guna' podjednako se ističe dizajnom koliko i bojom.

Stvorena od dvije vrste tkanina, ovu minijaturnu haljinu drapiranog kroja Connelly je nosila poput modela na talijanskoj reviji Louis Vuittona održanoj u svibnju.

Njezinu minijaturnu dužinu naglasila je crnim čizmama bajkerske siluete koje upravo ove sezone slove za najpoželjnije.

Specifična grubog izgleda i najčešće u crnoj boji, bajkerske čizme uvukle su se u garderobe brojnih žena i postale modni klasik u svijetu obuće.

Po pitanju ovog vječnog klasika izvorni dizajn ostao je gotovo netaknut, a jedino što ih razlikuje jedne od drugih detalji su poput broja i izgleda specifičnih remenčića, standardno smještenih na području zgloba. Kao što je slučaj s combat čizmama, bajkerski modeli najviše će doći do izražaja u kombinaciji sa stilski potpuno suprotnim krpicama, poput lepršavih haljina, što je vlastitim primjerom itekako dokazala 52- godišnja zvijezda filma 'Top Gun: Maverick'.