UVJERITE SE I SAMI

Zima je ljepša uz Niveine klasike

05.12.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Da bi i vaša koža uživala u zimi jednako koliko i vi morate joj posvetiti posebnu pažnju. Niske temperature vani, topao i suh zrak unutra te hladan vjetar mogu oštetiti vašu kožu. Ona može postati suha i crvena, bore izraženije, a usnice ispucane. Za bezbrižno uživanje u zimskim radostima najbolje se prepustiti poznatim Nivea klasicima koji već godinama uspješno štite i njeguju kožu

Jedan od njih je pravi bezvremenski klasik, snježno-bijela krema u dobro poznatoj plavoj kutijici koja je ime dobila upravo po svojoj sličnosti sa snijegom (na latinskom se snijeg kaže nivis). NIVEA krema već desetljećima uspješno njeguje generacije, a njeni jedinstveni hidratantni sastojci koži pružaju prijeko potrebnu njegu u hladnim,
zimskim mjesecima kada je koža posebno osjetljiva.

Preporučena maloprodajna cijena (150 ml): 21,90 kuna

Još jedna prijetnja za kožu zimi krije se u našim kupaonicama. Naime, zimi svi uživamo u dugom tuširanju toplom vodom. To će nas ugrijati, ali nažalost i isušiti kožu. Kako bismo kožu što više hidratizirali i nahranili treba odabrati kremasti gel za tuširanje koji njeguje suhu kožu. NIVEA Creme care gel za tuširanje najbolji je odabir za žene. Njegova neponovljiva formula nastala na temelju pažljivo odabranih sastojaka originalne kreme Nivea s kojom dijeli ista njegujuća ulja i jedinstven, prepoznatljiv miris jednostavno oduševljava. Muškarce koji vole biti originalni sigurno će primamiti NIVEA Original Care gel za tuširanje sa savršeno njegujućom formulom, s aloe verom koja uspješno štiti kožu od isušivanja.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 18,90 kuna

Njega tijela nakon tuširanja posebno je važna – pogotovo u zimsko doba. Onima koji su stalno u nekoj žurbi ili jednostavno ne vole trošiti mnogo vremena na njegu tijela preporučuje se korištenje NIVEA In-Shower mlijeka za tijelo koje oduševljava svojom praktičnom uporabom. Nakon nanošenja i ispiranja Creme Care gela za tuširanje samo nanesete In-Shower mlijeko za tijelo na još mokru kožu koja će brzo upiti njegovu njegujuću formulu s uljem badema koje štiti kožu od isušivanja. Zatim ga isperete, obrišete se ručnikom i to je to – spremni ste za izlazak.

Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 30,00 kuna /43,00 kune

Imate li više vremena, nakon tuširanja se počastite još jednim NIVEA klasikom koje žene diljem svijeta obožavaju - Q10 Energy mlijekom za učvršćivanje kože. Njegova formula s uljem makadamije hidratizira i hrani kožu, a sastojci koji poboljšavaju elastičnost i čvrstoću pobrinut će se da vaša koža proljeće dočeka u najboljem izdanju.

Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 42,90 kuna

Zimsko razdoblje posebno je nepogodno za kožu lica koja je izložena vremenskim neprilikama. Kako bi mogle opušteno uživati u neodoljivim zimskim radostima sa svojom obitelji i prijateljicama, a pritom i voditi računa o mrskim borama najbolje je lice njegovati Nivea Q10 plus dnevnom kremom protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 15 (da, UV zrake štetne su i zimi) koja hidratizira kožu lica i vidljivo smanjuje bore.

Preporučena maloprodajna cijena (50 ml): 87,90 kuna

I koža muškaraca zimi se suočava s problemima. To se posebno odnosi na kožu lica koja je osim hladnoći i vjetru izložena i stalnom stresu brijanja. Kako bi izbjegli neželjene iritacije i bezbrižno uživali u mnogobrojnim zimskim aktivnostima i sportovima najbolje je koristiti pravi muški klasik - Nivea Men Sensitive balzam za njegu osjetljive kože koja uspješno smanjuje neželjeno crvenilo i suhoću kože.

Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 54,50 kuna

Priču o njezi kože tijekom zime zaokružujemo još jednim klasikom. Baš kao što Nivea proizvode vole i koriste i mladi i stari, i žene i muškarci, tako je i Labello jednako omiljen među svim generacijama. I tako već godinama. Nije ni čudo kad Labello Classic Care svojom inovativnom formulom dubinski hidratizira nježnu kožu usnica. Ulje jojobe i shea-maslac njeguju usnice, čine ih mekanima i glatkima... ... i uvijek spremnima za ljubljenje – čak i u nepovoljnim zimskim uvjetima.

Preporučena maloprodajna cijena: 13,90 kuna

Više informacija o NIVEA proizvodima pronađite na nivea.hr, a o Labello proizvodima na labello.com.hr.

361408,355319,342675,355868